Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

.. ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΦΟΥ ΓΑΖΩΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ Αισιόδοξοι παρουσιάζονται σήμερα οι γιατροί για την εξέλιξη της υγείας τω...

..
ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΦΟΥ ΓΑΖΩΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ


Αισιόδοξοι παρουσιάζονται σήμερα οι γιατροί για την εξέλιξη της υγείας των δύο Αστυνομικών που τραυματίστηκαν εχθές στην ένοπλη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στην Σαλαμίνα. Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι ενώ ο δεύτερος φέρει τραύματα από Καλάζνικοφ σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δύο αστυνομικοί βρέθηκαν ένστολοι στο σημείο την ώρα της ληστείας, αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε στο εσωτερικό της τράπεζας από το ΑΤΜ στο οποίο βρισκόντουσαν και προσπάθησαν να επέμβουν. Παρ' όλη την εμπειρία τους αιφνιδιάστηκαν αφού δέχτηκαν τα πυρά αυτόματου πολυβόλου από τρίτο δράστη που βρισκόταν ακροβολισμένος έξω από την τράπεζα. Οι δράστες συνέχιζαν να σκορπούν πυρά δεξιά κι αριστερά κατά την διαφυγή τους, αφήνοντας τα σημάδια τους στα περισσότερα μαγαζιά της περιοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες ήταν αλλοδαποί, κάτι για το οποίο -και μετά το αδίστακτο του τρόπου δράσης τους- δεν έχει κανείς καμιά αμφιβολία...

9 σχόλια

  1. Afta na ta vlepoun osoi kai oses,yperaspizoun ta onta xamilis noimosynis olon ton apoxroseon,pou exoun kouvalei8ei mesa sta agia xomata tis Elladas.

    Then exete vare8ei Ellenes,na akoute, kai na vlepete tous sympatriotes sas na kataleigoun sta nosokomeia, h nekroi, apo ta onta diaforon apoxroseon, pou exoun kouvalei8ei stis geitonies sas???

    Eos pote 8a katapeinete to xapaki pou sas pasaroun ka8eimerinos, oi vlakes pou psifeizete, oti taxa einai kalo na exete anamesa sas oxies, tis opoies then prepei na fovaste, ean kai 3erete oti 8a sas dagosoun.Patiste sto kefali tis oxies Ellenes!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοι δύο αστυνομικοι δέχονται πυρα αλλοδαπών.Αντι να σέβονται ότι τους φιλοξενούμε στη χώρα μας (χωρις να το θέλουμε φυσικά), αυτοί σπέρνουν καθημερινά την καταστροφή. Κλοπές, διαρήξεις,βιασμοί,εμπόριο ναρκωτικών κλπ σχετίζονται κατακόρον με αλλοδαπούς...Για σκεφτείτε μια ΕΛΛΑΔΑ μόνο με ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

    Διάλεξαν ημέρες των εορτών, για να περάσουν το ελεεινότερο νομοσχέδιο από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους. Το νομοσχέδιο για την χορήγηση ιθαγένειας σε «μετανάστες δεύτερης γενιάς», που έχουν γεννηθεί ή φοιτήσει σε σχολεία της χώρας. Δηλαδή, ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως ο ενας συναδερφος εχασε το αριστερο του ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonime 4:58.OI neoellines ine apasxolimenoi ke araxtoi sto kafenio me ton frape ke to kinito.Me tin ellada tha asxolounte???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ."ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΑ".ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατί ρε παιδιά , αφού οι μετανάστες είναι φίλοι μας, το λέει και το σύριζα-ξύριζα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΘ'ΟΤΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ 2.44μμ,ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.