Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Ερώτηση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε ὁ Βου...

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Ερώτηση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε ὁ Βουλευτής Σερρῶν του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ηλίας Πολατίδης σχετικά με την κατάφωρη παραβίαση της εννόμου τάξεως στον Άγιο Παντελεήμονα Αθηνών στίς 2/11/2009. Τό πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονος Αθηνών «αντιρατσιστική» (όπως την χαρακτήρισαν οι οργανωτές της) συναυλία, η οποία είχε ως διακηρυγμένο σκοπό την «συμπαράσταση» στους λαθρομετανάστες της εν λόγω περιοχής μετά τις γνωστές πρόσφατες, δικαιολογημένες και έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονος προς την Πολιτεία για τα προβλήματα που αυτοί δημιουργούν.
Σύμφωνα με καταγγελίες, λοιπόν, δεκάδων πολιτών της ανωτέρω περιοχής η συναυλία δεν είχε νόμιμη άδεια από τον Δήμο Αθηναίων, ως ώφελε, αλλά και η προκλητική στάση των οργανωτών (ανάρτηση συγκεκριμένης κομματικής σημαίας στην εκκλησία της πλατείας(!), κάψιμο ελληνικής σημαίας(!), υβριστικά συνθήματα προς τους κατοίκους κ.λπ.) προσέβαλε βάναυσα το δημόσιο αίσθημα και τις ευαισθησίες τους όσον αφορά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν από τους εκεί παρανόμους αλλοδαπούς.
Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τις ανωτέρω καταγγελίες, προκλητική και βίαιη προς τους συγκεντρωθέντες διαμαρτυρόμενους Έλληνες κατοίκους της περιοχής ήταν και η στάση της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία (σε αριθμό αστυνομικών μάλιστα συντριπτικώς μεγαλύτερο από αυτόν των συναυλιαζομένων) εκλήθη να «προστατεύσει» την έννομη τάξη. Δεν αντέδρασε στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας, στην ανάρτηση της κομματικής σημαίας στον ιερό χώρο της εκκλησίας και τέλος, προπηλάκισε πολίτες που τραγουδούσαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τους εξεδίωξε βιαίως από τον χώρο. Υπάρχουν δε συγκεκριμένες καταγγελίες ότι προπηλακίστηκαν εξηντάχρονες γυναίκες, δεκατριάχρονα παιδιά υπεβλήθησαν σε σωματικό έλεγχο για εξεύρεση όπλων και καταστηματάρχες διετάχθησαν να κλείσουν τα καταστήματά τους!
Κατόπιν όλων αυτών

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Είναι εις γνώσιν της κυβερνήσεως τα εδώ και καιρό υποβληθέντα παράπονα και αιτήματα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονος σχετικά με τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους εκεί διαβιούντες αλλοδαπούς;
Ήταν αρμοδιότης του Δήμου Αθηναίων η έκδοσης της αδείας πραγματοποιήσεως της ανωτέρω συναυλίας και αν ναι, γιατί αυτή δεν εδόθη και η συναυλία πραγματοποιήθηκε παράνομα;
Είναι αλήθεια ότι, όπως επίσης καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, η συναυλία διεξήχθη με σχετική εντολή και προσωπική άδεια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και αν ναι, με τι αρμοδιότητα το έπραξε;
Είναι εις γνώσιν του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η ανωτέρω συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. και αν ναι, τι προτίθεται να πράξη έτσι ώστε να προστατευθεί ο Έλληνας πολίτης σύμφωνα με τους νόμους και όχι επιλεκτικά σύμφωνα με τις δήθεν προοδευτικές ιδέες κάποιων ταραχοποιών και εγκαθέτων στοιχείων;

8 σχόλια

  1. Κάτω η αυθαιρεσία του κράτους των ανθελλήνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά, ό,τι και να λέει κανείς, μόνον οι βουλευτές του ΛαΟΣ μιλάνε για σοβαρά προβλήματα, όπως η μετανάστευση και τα άλλα εθνικά.
    Πριν μπει ο ΛαΟΣ στην Βουλή, επικρατούσε μουγκαμάρα για όλα αυτά. Οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε.

    Ίσως έχουν γίνει λάθη και από το κόμμα αυτό. Αλλά από ποιο δεν έχουν γίνει. Άλλο να έχεις κάνει και λάθη και άλλο να κάνεις ΜΟΝΟ λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MYNISH KATA PANTOS YPEFTHINOU PARALYPSH KATHIKONTOS KI [MKE ORGANOPEKTES k.t.l ]GIA DIATARAKSH THS TAKSHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κανω κι εγω μια παρεμβαση προς τον ηλιθιο ΠΡΟΔΟΤΗ Υπουργο και τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δειλους χαρτογιακαδες "Αξιωματικους" της ΕΛ.ΑΣ.
    Εφθασε ο καιρος να δερνουμε και να βριζουμε τα ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ κωλοπαιδα της Αστυνομιας ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ!!!
    Την επομενη φορα-και ελπιζω να διαβαζουν ΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΔΑ-θα δημοσιευσω ΓΙΑ ΑΡΧΗ...τα προσωπικα στοιχεια του Αστυνομικου Διευθυντη της Θεσσαλονικης,ΜΠΑΜΙΑΤΖΗ(ο γνωστος παλιοπουστας αρχιδοχαφιες της Αστυνομιας που εμποδιζε τους Ελληνες Πατριωτες και προστατευε και προωθουσε τους Αναρχοαριστερους!
    Μεχρι σημερα δεν το εχω κανει και πρεπει να πω οτι εκτιμω τα νεα παλληκαρακια της ΕΛ.ΑΣ. που τα περισσοτερα ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.Ομως,εκει μεσα,παλιοτεροι Αξιωματικοι ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,τα μετατρεπουν σε σκατατζηδες αρνησιπατριδες δημοσιουπαλληλισκους!
    Υπαρχουν,ασφαλως,καλοι Αξιωματικοι που παραμεριζονται και θαβονται γιατι δεν ειναι κομματοσκυλα και δεν σκυβουν το κεφαλι.
    Ελπιζω καποιος Ελληνας Πατριωτης που διαθετει οπλο,να βοηθηση τον στρατηγο Μπαμιατζη καταλληλα...
    Μερικοι λενε εδω μεσα οτι Ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφερη,κανει αυτο το καλο κι εκεινο...και ολοι οι αλλοι ειναι μουγκοι και τριχες!
    Θα προτιμουσα να βγουν οι Βουλευτες του ΛΑΟΣ απο τον καθωσπρεπισμο και να λενε ονοματα και να κανουν και χαρακτηρισμους και να κανουν και διαδηλωσεις και φασαριες!Και εαν πεσετε,ΑΣ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ!Οπως επεσε το Βυζαντιο!
    Δεν ειναι καιρος για γραβατες και μεταξωτα κοστουμια κε Αθανασιε Πλευρη..Δειξτε λιγο απο την λοκατζιδικη εκπαιδευση σας σε καποιον σκυλο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ και ας μην ξαναβγειτε Βουλευτης.Αφηστε τα σεις και τα σας!Δεν ειναι καιρος για αβροτητες..Ειναι καιρος για αγριαδες.Και αν χρειαστη,στειλτε στον διαβολο και τον Προεδρο σας!Φυσικα,στο προσωπο του κυριου Πλευρη,βλεπω και τον καλο Η.Πολατιδη.
    Ο Ποεδρος σας,μας υποσχεθηκε οτι θα εφερνε την Βουλη,ΤΑΝΑΠΟΔΑ!Δεν βλεπω τιποτα...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

    MR MAJESTYK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΘΕΙΑ,φιλε Η.Πολατιδη:Χθες που ξεφυλλιζα το αρχειο του 2006,ειδα τον αγαπημενο του "κυριου" Προεδρου σας,ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,να εχη βαλει την υπογραφη του ΦΑΡΔΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΙ,στο συμφωνο συμβιωσης των GAYS!!!
    Πολυ περιεργες αποψεις εχει ο Προεδρος σας και περιεργες παρεες κανει...
    Πως ειπαμε οτι λενε τον ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ;..Και αν καποιοι παρεξηγηθειτε απο την γλωσσα που χρησιμοποιω,δεν προκειται να σας πω για ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ του Παπακωνσταντινου.. Απλα σας θυμιζω οτι εφθασε ο καιρος να αφησουμε ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ τα αρωματα και τα ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ!
    Εδω,μιλαμε για καταστασεις χειροτερες και απο τα εφε του 2012 με την Αποκαλυψη!

    MR MAJESTYK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.infoserres.gr/serres/index.php?option=com_content&view=article&id=1616:2009-11-11-17-43-22&catid=4:2009-01-05-09-58-26&Itemid=8

    Ερώτηση Πολατίδη για το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής

    Σημαντικά γεγονότα, τα οποία αφορούν την εθνική και κοινωνική συνοχή της Θράκης, διαδραματίζονται στην ακριτική αυτή περιοχή της Πατρίδος μας, με αφορμή την ανθελληνική δραστηριότητα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή. Ἡ απροκάλυπτα αντεθνική και υποθάλπουσα εξεγέρσεις εναντίον της εννόμου και πολιτειακής τάξεως δραστηριότητα του τελευταίου έχει υποχρεώσει πλήθος αγανακτισμένων πολιτών του Νομού Ροδόπης, αλλά και γενικότερα της μείζονος περιφερείας Θράκης, να δημιουργήσουν πρωτοβουλία πολιτών με την επωνυμία «ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ–ΣΤΟΠ».
    Ειδικότερα, συμφώνως με επαρκώς αιτιολογημένες απόψεις της ανωτέρω πρωτοβουλίας, το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής δεν έχει λόγο υπάρξεως αφού:

    • Δεν υπάρχουν Τούρκοι υπήκοοι στην Θράκη.
    • Δεν υπάρχουν τόσες γραφειοκρατικές διαδικασίες –ιδίως μετά την κατάργηση της βίζας για την Τουρκία– που να δικαιολογούν μία τέτοια πολυπρόσωπη και πολυέξοδη υπηρεσία στην Κομοτηνή.
    • Δεν υπάρχουν μειονοτικά δικαιώματα που μέσα σε μία σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως έχουν ανάγκη έναν τέτοιον «εγγυητή».
    • Η Συνθήκη της Λωζάνης, η οποία προστατεύει τις ελληνικές μουσουλμανικές μειονότητες, τηρείται επαρκώς από την Ελλάδα και δεν χρειάζεται κανενός είδους άλλη κηδεμονία.
    Επιπροσθέτως, η ύπαρξης του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής έχει στην πράξη τα εξής αποτελέσματα:
    • Την συντήρηση ενός παρακρατικού μηχανισμού, ο οποίος οδηγεί τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας σε γκετοποίηση.
    • Την δημιουργία-χειραγώγηση κάποιων μειονοτικών ηγεσιών για τον έλεγχο της τοπικής κοινωνίας η οποία αποβαίνει προς όφελος των επεκτατικών τουρκικών βλέψεων.
    • Την μεθόδευση ενεργειών σε μία προσπάθεια εκτουρκισμού Ελλήνων Πομάκων και Τσιγγάνων στην Θράκη.
    Κατόπιν όλων αυτών, αλλά και της πανθομολογουμένης τελευταίως αποδεδειγμένης ανθελληνικής και επεκτατικής πολιτικής της κυβερνήσεως της Αγκύρας

    ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    1. Είναι εις γνώσιν του Υπουργείου και της ελληνικής κυβερνήσεως η ανωτέρω ανθελληνική πολιτική που ασκεί το τουρκικό κράτος μέσω του Προξενείου της Κομοτηνής;
    2. Είναι εις γνώσιν του Υπουργείου και της ελληνικής κυβερνήσεως τα δημιουργούμενα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα των κατοίκων της Θράκης (Χριστιανών και Μουσουλμάνων) από την δράσι του Προξενείου;
    3. Είναι εις γνώσιν του Υπουργείου και της ελληνικής κυβερνήσεως η ανωτέρω πρωτοβουλία πολιτών για την κατάργηση του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής;
    4. Είναι στις προθέσεις της κυβερνήσεως, κατόπιν όλων αυτών, η κατάργηση του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής με ταυτόχρονη κατάργηση του ομολόγου ελληνικού στην Σμύρνη, το οποίο ως γνωστόν δεν έχει ουσιαστικό λόγο υπάρξεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ:

    http://www.adiakritos.gr/?p=12577

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.