Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΧΕΛΕΞΠΟ

ΑΙΣΧΟΣ Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου. Στον χώρο της HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η ...

ΑΙΣΧΟΣ

Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου.
Στον χώρο της HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η διεθνής έκθεση POLIS (αφορά τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης).
Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη , (όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Helexpo την Πέμπτη 26/11/2009 το απόγευμα) και μάλιστα παρουσία του Δημάρχου κ.Παπαγεωργόπουλου και του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη.
Παρατηρείστε προσεκτικά τις σημαίες στα ανθρωπάκια.
Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ).
Και για να μην ισχυριστούνε ότι το λάθος έγινε μόνο στις γιγαντοαφίσες, παραθέτουμε το σήμα της POLIS από την επίσημη σελίδα της HELEXPO όπου επίσης απουσιάζει ο σταυρός από την Ελληνική σημαία (υπάρχουν μόνο μπλε άσπρες λωρίδες).
δείτε εδώ: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=1187
Αίσχος ξεφτίλες.
Που θα σταματήσει αυτό το κατρακύλισμα;

πηγή:efenpress.blog
αετός για το stoxos.gr

7 σχόλια

  1. Εγω,γιαυτο λεω οτι οι περισσοτεροι ειναι ψευτοΔεξιοι!Μερικοι ακουν πχ. τον Ψωμιαδη να λεη δυο πατριωτικες κουβεντες και αρχιζουν αμεσως το λιβανισμα..
    Λεει ο Χριστος: Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΕΝΟΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ:ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ, ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ!ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.
    Αλλα και απο την λαϊκη σοφια εχουμε παροιμιες που αναφερονται σε αυτα τα περιεργα ψυχοσκαμπανεβασματα..
    Λοιπον,το φαρμακο ειναι ενα:ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!Απο τον Αρχιεπισκοπο και τον Προεδρο της Δημοκρατιας μεχρι τον απλο μαθητη!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΝ.
    Οπως λεει ο Ιησους:Η ΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ!
    Πιστευω ακραδαντα οτι ο Χριστοδουλος ηθελε και αυτος ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!Διοτι οφειλε να μας παροτρυνει προς την θυσια στην υπερασπιση των ιδανικων των πατερων μας.

    Γραφει στις 01-01-2008 κι ενω βαδιζει προς τον Θανατο:
    ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ 2008 - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»...
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ κοιμισμενε ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ;..Μεχρι να μεγαλωση το παιδι μας-οπως μας συνιστας-η Πατριδα θα 'χει παη καλια τση!!! Το δικο μου μηνυμα ειναι:
    "ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΤΕ,ΝΗΣΤΕΥΣΑΤΕ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ,ΜΕΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ τα οπλα της Πιστεως,της Πατριδος,του Γενους.ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΑΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ διπλα απο οσα ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ.ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΙΣ ΣΑΣ.ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ.ΕΙΣ ΚΡΙΣΙΝ,ΜΝΗΜΗΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΙΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ".
    Αυτη ειναι η πραγματικη Αντισταση.Οχι παπαρδελες και μεταξωτα φυκια..
    Λοιπον,καταλαβαμε;ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΣ.

    ΑΡΜΟΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε σταυρούς ούτε φερετζέδες, μήτε καμπάνες και μιναρέδες, παρά συνείδηση Ελληνική, τετράγωνο μυαλό, και αγάπη για την πατρίδα και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει στο σημερινό "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ", τεύχος 91ο, σελ. 33, ένα άρθρο του Κων/νου Γρίβα, με τίτλο "η σύγχρονη εικονομαχία και ο βορειοατλαντικός νεοϊμπεριαλισμός". Εξηγεί ωραιότατα το πώς ανέκυψε το θέμα με τα θρησκευτικά σύμβολα στην Ιταλία και γιατί πήρε το ΕΔΑΔ την θέση αυτή.
    Είναι ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει πάνω στο ζήτημα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AMA ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΝΤΟΡΚΑ ΤΖΑΚΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΣΩΘΗΚΕΣ!
    ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΚΑΤΕΡΓΗΣΕ!(ΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ)
    ΑΣ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 8:15 μμ

    Ποια αγάπη για την πατρίδα, ρε καραγκιόζη; Εσύ μιλάς για ελληνική συνείδηση και αγάπη για την πατρίδα, όταν υποστηρίζεις ότι δεν θα έπρεπε να είχαμε πολεμήσει κατά των Ιταλών και Γερμανών το '40, αλλά να είχαμε παραδοθεί; Ουστ ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.