Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! Ο Νόμος και η Τάξη είναι άγνωστες λέξεις για την Αθήνα. Πριν λίγη ώρα ομάδα 30 αλητών των Ε...

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!


Ο Νόμος και η Τάξη είναι άγνωστες λέξεις για την Αθήνα. Πριν λίγη ώρα ομάδα 30 αλητών των Εξαρχείων επιτέθηκαν για ακόμη μια φορά στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη! Έσπασαν και άλλα μαγαζιά στην καταστροφική τους πορεία και έβαλαν φωτιά ακόμη και σε αυτοκίνητα πολιτών, ως επίθεση... αλληλεγγύης στους ομοϊδεάτες τους συλληφθέντες πριν λίγες μέρες σαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πυρήνες της φωτιάς"! Πέταγαν μάλιστα και "ενημερωτικά" όπως βλέπετε στη φωτογραφία που έγραφαν:
"Επιτεθήκαμε σήμερα σε στόχους της κυριαρχίας επιζητώντας να σπάσουμε την εκστρατεία παραπληροφόρησης, συκοφάντησης και στοχοποίησης των συντρόφων μας Π. Μασούρα, Ε. Γιόσπα και Χ. Χατζημιχελάκη.
Οι κονδυλοφόροι της εξουσίας, οι μπάτσοι και τ' αφεντικά τους, ας γνωρίζουν ότι οι σύντροφοι δεν είναι μόνοι τους! ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΠΙΘΕΣΗ"!

5 σχόλια

  1. Ας βγει πακι ο Γεωργιαδης και να κατηγορησει τους...φασιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε θα δουμε επιτελους μηνυματα οπως : Επιτεθηκαμε σε στοχους ανθελληνικους με σκοπο την διαλυση και απελαση τους απο την χωρα μας.
    Ζηταμε πολλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό δεν είναι πια είδηση. Είναι ρουτίνα. Πρέπει να στηρίξουμε τις εκδόσεις και το βιβλιοπωλείο Γεωργιάδη με όλα τα μέσα. Αγοράζοντας, συστήνοντάς το και όπως αλλιώς μπορούμε.

    Η τρομοκρατία των άπλυτων δεν θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala oi Nazi den htan aytoi pou ekaigan Biblia?
    Aporia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.