Tελευταια Νεα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2009

ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΠΑΣΕ"!Το παρακάτω άρθρο, που αφορά το περιστατικό με την παλικαρίσια στάση Έλληνα διπλωμάτη που παρουσίασε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο "Στόχος", δημοσιεύεται στην εφημερίδα που κυκλοφορεί:


Σοβαρότατο επεισόδιο έγινε την περασμένη Κυριακή το βράδυ στην Γερμανία, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος των Σκοπίων με το βουλγαρικό όνομα τζορτζ Ιβάνοφ, ανάμεσα στον ίδιο και τον πρέσβυ μας στην Γερμανία Αναστάσιο Κριεκούκι που δεν κάθησε να ακούει την εις βάρος μας άθλια προπαγάνδα των Σκοπιανών με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Σκοπιανόςμ πρόεδρος ανάμεσα στα άλλα που είχε να κάνει στην Γερμανία, ήταν και ομιλήτής την Κυριακή σε μιά εκδήλωση του ιδρύματος ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ (μην κάνετε άλλες σκέψεις, περί αμερικανικού ιδρύματος πρόκειται) που αφορούσε την ένταξη των γειτόνων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Με ιδιαίτερο θράσσος ο βουλγαροσκοπιανός πρόεδρος έθεσε τα γνωστα επιχειρήματα εις βάρος της Ελλάδας και της Ιστορίας και συνέχισε λέγοντας πως αυτοί είναι «έτοιμοι για έναν συμβιβασμό αλλά όχι η Ελλάδα. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις 126 χώρες που μάς έχουν ήδη αναγνωρίσει σαν Μακεδονία» πρόσθεσε... (Σιγά μην στενοχωρηθούν κιόλας...) «Ο συμβιβασμός είναι σαν το ταγκό» είπε ο Ιβάνωφ «και το ταγκό για να χορευτεί θέλει δύο». Βέβαια ότι η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος έχει κάνει ήδη έναν ανιστόρητο και ντροπιαστικό συμβιβασμό αποδεχόμενη σύνθετο που να περιέχει τον όρο Μακεδονία διαφεύγει συνειδητά από τους Σκοπιανούς που ζητάνε τα πάντα. Δηλαδή να τους λέμε "Μακεδονία κάπως" εμείς και όλοι οι υπόλοιποι να τους λένε «Μακεδονία» σκέτο. Κι επειδή κανένας σοβαρός ηγέτης δεν υπάρχει στην Ελλάδα να τους χορέψει στο ταψί αυτούς τους άθλιους εκφραστές του ψεύδους και της προπαγάνδας που αποτελούν εργαλείο και μόνο της Νέας Τάξης, ο πρεσβυς μας στο Βερολίνο αποφάσισε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά μόνος του.


Περήφανη και δυναμική παρέμβαση του Έλληνα πρέσβυ στο Βερολίνο


Ο διπλωμάτης μας λοιπόν τα μάζεψε και πήγε απρόσκλητος στην αίθουσα όπου μιλούσε ο Ιβάνοφ και έκανε δυναμική παρέμβαση και αντιπαρατέθηκε στον βουλγαροσκοπιανό πρόεδρο αφήνωντας άφωνους τους παρεβρισκομένους που έχουν συνηθίσει μόνοι τους να μιλάνε μόνοι τους να ακούνε μόνοι τους να χειροκρωτάνε, αφού δεν αντέχουν σε καμιάσοβαρή αντιπαράθεση τα σαθρά και αστεία διαχρονικά ψευτοεπιχειρήματα τους. Ξεκίνησε μιλώντας για το δηλητήριο που χύνει ο Γκρουεφσκι με την προσπάθεια καπήλευσης του Μεγάλου Αλεξάνδρου καιμε σαφέστατη επιθετική στάση, μεταξύ των άλλων, ο πρέσβυς μας στο Βερολίνο αφού ανέλυσε τις υφιστάμενες θέσεις της Αθήνας, προχώρησε στην περιγραφή προκλητικών ενεργειών των Σκοπιανών όπως οι ονοματοδοσίες αεροδρομίων και πλατειών με τα ονόματα του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και την δημιουργία αδριάντων των δύο ανδρών καταδεικνύοντας τις πραγματικές προθέσεις του μέσα από τον βιασμό και την παραχάραξη της ιστορίας. Ο βουλγαροσκοπιανός Ιβάνοφ, είναι αλήθεια πως τα έχασε και προσπάθησε με αστειάκια και σαρκασμούς να δείξει ότι είναι ψύχραιμος αναφερόμενος σε... γεωγραφικά ποσοστά της Μακεδονίας, αλλά αναρωτήθηκε κι όλας γιατι δεν έχουν οι Έλληνες πρόβλημα με τον ανδριάντα του Φιλίππου που έστησαν οι βουλγαροι στην Φιλιππούπολη. Βέβαια θα αρκούσε και στον τελευταιο το επιχείρημα ότι οι Βούλγαροι θέλουν να λέγονται βούλγαροι και όχι «Μακεδόνες» (άσχετα αν από αυτούς ουσιαστικά ξεκίνησε το ζήτημα) αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους προπαγανδιστές που ξέρουν ότι λέγε λέγε συνέχεια ψέμματα κάτι θα μείνει.


Φιλοσκοπιανό παραλήρημα του Γερμανού Προέδρου – Παράδειγμα για τις χώρες της Ευρώπη η... «Μακεδονία»!!!


Μέσα σε όλα αυτά η σύμμαχος κατά τα άλλα Γερμανία δια του προέδρου της Χορστ Κόλερ (που είναι καιτέως πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου άρα και γνήσιος εκφραστής της Νέας Τάξης) κατέστησε σαφές πως παραμένει παρασκηνιακά ένθερμος υποστηρικτής της ενταξιακής πορείας των γυφτοσκοπιανών στην Ε.Ε. («Μακεδονίας» είπε) και πως είναι αισιόδοξος πως θα λάβουν ημερομηνία ένταξης σύντομα. Τόσος ήταν ο ζήλος του Γερμανού προέδρου να πεί καλά πράγματα για τους αγαπημένους των αφεντικών του που ανακάλυψε σύμφωνα με τις δηλώσεις πως «έχει επιτευχθεί εθνική ομοιογένεια και η θρησκευτική ανοχή που, κατά την άποψή του, μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.» Εδώ στην Ελλάδα κανείς δεν έμαθε όλα αυτά που συμβαίνουν, όπως δεν μαθαίνει και τίποτα από τα σημαντικά που αφορούν τα Εθνικάμας θέματα, που έχουν αποκλειστεί από την προεκλογική κουβέντα. Ακόμη και όσοι διαθέτουν κάποια πατριωτιά αντανακλαστικά έχουν χωθεί για τα καλά στην αναζήτηση της ψήφου και δεν δίνουν σημασία. Για τους άλλους ούτεκουβέτα να γίνεται. Ρε δε πα να φτάσουν οι τούρκοι στον όλυμπο και οι γυφτοσκοπιανοί στον Αλιάκμονα. Τα οφίτσια και το βόλεμα τους να μην πειραχθεί και η Ελλάδα «κομμάτια να γίνει»...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" 17 Σεπτεμβρίου 2009
« Προηγουμενη
Επομενη »