Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΠΑΣΕ"! Το παρακάτω άρθρο, που αφορά το περιστατικό με την παλικαρίσια ...

ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΠΑΣΕ"!



Το παρακάτω άρθρο, που αφορά το περιστατικό με την παλικαρίσια στάση Έλληνα διπλωμάτη που παρουσίασε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο "Στόχος", δημοσιεύεται στην εφημερίδα που κυκλοφορεί:


Σοβαρότατο επεισόδιο έγινε την περασμένη Κυριακή το βράδυ στην Γερμανία, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος των Σκοπίων με το βουλγαρικό όνομα τζορτζ Ιβάνοφ, ανάμεσα στον ίδιο και τον πρέσβυ μας στην Γερμανία Αναστάσιο Κριεκούκι που δεν κάθησε να ακούει την εις βάρος μας άθλια προπαγάνδα των Σκοπιανών με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Σκοπιανόςμ πρόεδρος ανάμεσα στα άλλα που είχε να κάνει στην Γερμανία, ήταν και ομιλήτής την Κυριακή σε μιά εκδήλωση του ιδρύματος ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ (μην κάνετε άλλες σκέψεις, περί αμερικανικού ιδρύματος πρόκειται) που αφορούσε την ένταξη των γειτόνων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Με ιδιαίτερο θράσσος ο βουλγαροσκοπιανός πρόεδρος έθεσε τα γνωστα επιχειρήματα εις βάρος της Ελλάδας και της Ιστορίας και συνέχισε λέγοντας πως αυτοί είναι «έτοιμοι για έναν συμβιβασμό αλλά όχι η Ελλάδα. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις 126 χώρες που μάς έχουν ήδη αναγνωρίσει σαν Μακεδονία» πρόσθεσε... (Σιγά μην στενοχωρηθούν κιόλας...) «Ο συμβιβασμός είναι σαν το ταγκό» είπε ο Ιβάνωφ «και το ταγκό για να χορευτεί θέλει δύο». Βέβαια ότι η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος έχει κάνει ήδη έναν ανιστόρητο και ντροπιαστικό συμβιβασμό αποδεχόμενη σύνθετο που να περιέχει τον όρο Μακεδονία διαφεύγει συνειδητά από τους Σκοπιανούς που ζητάνε τα πάντα. Δηλαδή να τους λέμε "Μακεδονία κάπως" εμείς και όλοι οι υπόλοιποι να τους λένε «Μακεδονία» σκέτο. Κι επειδή κανένας σοβαρός ηγέτης δεν υπάρχει στην Ελλάδα να τους χορέψει στο ταψί αυτούς τους άθλιους εκφραστές του ψεύδους και της προπαγάνδας που αποτελούν εργαλείο και μόνο της Νέας Τάξης, ο πρεσβυς μας στο Βερολίνο αποφάσισε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά μόνος του.


Περήφανη και δυναμική παρέμβαση του Έλληνα πρέσβυ στο Βερολίνο


Ο διπλωμάτης μας λοιπόν τα μάζεψε και πήγε απρόσκλητος στην αίθουσα όπου μιλούσε ο Ιβάνοφ και έκανε δυναμική παρέμβαση και αντιπαρατέθηκε στον βουλγαροσκοπιανό πρόεδρο αφήνωντας άφωνους τους παρεβρισκομένους που έχουν συνηθίσει μόνοι τους να μιλάνε μόνοι τους να ακούνε μόνοι τους να χειροκρωτάνε, αφού δεν αντέχουν σε καμιάσοβαρή αντιπαράθεση τα σαθρά και αστεία διαχρονικά ψευτοεπιχειρήματα τους. Ξεκίνησε μιλώντας για το δηλητήριο που χύνει ο Γκρουεφσκι με την προσπάθεια καπήλευσης του Μεγάλου Αλεξάνδρου καιμε σαφέστατη επιθετική στάση, μεταξύ των άλλων, ο πρέσβυς μας στο Βερολίνο αφού ανέλυσε τις υφιστάμενες θέσεις της Αθήνας, προχώρησε στην περιγραφή προκλητικών ενεργειών των Σκοπιανών όπως οι ονοματοδοσίες αεροδρομίων και πλατειών με τα ονόματα του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και την δημιουργία αδριάντων των δύο ανδρών καταδεικνύοντας τις πραγματικές προθέσεις του μέσα από τον βιασμό και την παραχάραξη της ιστορίας. Ο βουλγαροσκοπιανός Ιβάνοφ, είναι αλήθεια πως τα έχασε και προσπάθησε με αστειάκια και σαρκασμούς να δείξει ότι είναι ψύχραιμος αναφερόμενος σε... γεωγραφικά ποσοστά της Μακεδονίας, αλλά αναρωτήθηκε κι όλας γιατι δεν έχουν οι Έλληνες πρόβλημα με τον ανδριάντα του Φιλίππου που έστησαν οι βουλγαροι στην Φιλιππούπολη. Βέβαια θα αρκούσε και στον τελευταιο το επιχείρημα ότι οι Βούλγαροι θέλουν να λέγονται βούλγαροι και όχι «Μακεδόνες» (άσχετα αν από αυτούς ουσιαστικά ξεκίνησε το ζήτημα) αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους προπαγανδιστές που ξέρουν ότι λέγε λέγε συνέχεια ψέμματα κάτι θα μείνει.


Φιλοσκοπιανό παραλήρημα του Γερμανού Προέδρου – Παράδειγμα για τις χώρες της Ευρώπη η... «Μακεδονία»!!!


Μέσα σε όλα αυτά η σύμμαχος κατά τα άλλα Γερμανία δια του προέδρου της Χορστ Κόλερ (που είναι καιτέως πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου άρα και γνήσιος εκφραστής της Νέας Τάξης) κατέστησε σαφές πως παραμένει παρασκηνιακά ένθερμος υποστηρικτής της ενταξιακής πορείας των γυφτοσκοπιανών στην Ε.Ε. («Μακεδονίας» είπε) και πως είναι αισιόδοξος πως θα λάβουν ημερομηνία ένταξης σύντομα. Τόσος ήταν ο ζήλος του Γερμανού προέδρου να πεί καλά πράγματα για τους αγαπημένους των αφεντικών του που ανακάλυψε σύμφωνα με τις δηλώσεις πως «έχει επιτευχθεί εθνική ομοιογένεια και η θρησκευτική ανοχή που, κατά την άποψή του, μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.» Εδώ στην Ελλάδα κανείς δεν έμαθε όλα αυτά που συμβαίνουν, όπως δεν μαθαίνει και τίποτα από τα σημαντικά που αφορούν τα Εθνικάμας θέματα, που έχουν αποκλειστεί από την προεκλογική κουβέντα. Ακόμη και όσοι διαθέτουν κάποια πατριωτιά αντανακλαστικά έχουν χωθεί για τα καλά στην αναζήτηση της ψήφου και δεν δίνουν σημασία. Για τους άλλους ούτεκουβέτα να γίνεται. Ρε δε πα να φτάσουν οι τούρκοι στον όλυμπο και οι γυφτοσκοπιανοί στον Αλιάκμονα. Τα οφίτσια και το βόλεμα τους να μην πειραχθεί και η Ελλάδα «κομμάτια να γίνει»...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" 17 Σεπτεμβρίου 2009

8 σχόλια

  1. έχω την εντύπωση πως το ίδρυμα αντενάουερ είναι φορέας προσκείμενος στο CDU, το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της γερμανίας. φανταστείτε το ρόλο του όπως το ίδρυμα τρίτσης του πασοκ και το ινστιτούτο δημοκρατίας κωνσταντίνος καραμανλής της ΝΔ. στο κτίριο του στο βερολίνο υπάρχει το έμβλημα του CDU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επίσης ξέχασα, ο αντενάουερ ήταν σοβαρός πολιτικός που απεκατ'εστησε το κύρος της δυτικής γερμανίας μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο. επεδίωξε να γίνει η γερμανία ανεξάρτητο κράτος. αν θυμάμαι καλά ήταν αυτός που με γενναιότητα έδωσε συντάξεις και στα μέλη των Waffen SS, ίδιες με αυτές των γερμανών στρατιωτικών της Wehrmacht. η εκδήλωση μάλλον αποδεικνύει τι σκέφτεται το CDU για τα σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΕΡΦΙΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ(ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΚΥΡΙΩΣ MEGA,
    ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΑΠΘ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΩΣ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΩΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 1:08 μμ

    >έδωσε συντάξεις και στα μέλη των Waffen SS<

    Όσοι υπηρέτησαν στα SS, θεωρούνται από τον γερμανικό νόμο εγκληματίες κατά της ανθρωπότητος και διώκονται ποινικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι χασαπηδες του κοκκινου στρατου τι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλοι μου οι καιροι ου μενετοι. Πρωτα απ ολα οφειλω να σας πω οτι ο χωρος τουτος δεν ειναι για τις προσωπικες αντιπαραθεσεις αλλα για να μπορουμε να ανταλλασουμε τις ιδεες μας και τις πολιτικες μας θεσεις. Αυτα για εμας. Τωρα το οτι συνεβη με τον διπλωματη ειναι που πρεπει να μας απασχολει. Πραγματι απεδειξε με την σταση και συμπεριφορα του ποσο αξιζει. Το λυπηρο ειναι που οι ντοπιοι φροντισαν να μην το μαθουμε, ευτυχως μεχρι σημερα. Αυτο δειχνει και κατι αλλο. Γιατι δεν θελουν? Τι κρυβεται πισω απο αυτη την σταση? Ομως εκεινο που προεχει ειμαστε εμεις, ο λαος, που πρεπει με την δικη μας συμπεριφορα να αποδειξουμε οτι και ενωμενοι ειμαστε και συμφωνοι στις πατρογονικες επιταγες. Τη διαφυλαξη της χωρας μας απο καθε ειδους επικινδυνη επιβουλη, ειτε εξωθεν ειτε εσωθεν. Τελος ας πληροφορηθει ο λαος μας για τις θεσεις του φιλοδοξου Παπανδρεου σχετικα με τα εξωτερικα μας θεματα. Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ,ξενου ανταποκριτου, οπως μεταδοθηκε απο το καναλι ΤΗΛΕΑΣΤΥ,σχετικα με την δηλωση του για τα Ελληνοτουρκικα το 1999, που ηταν Υπουργος Εξωτερικων, (αληθεια ποιας χωρας?), θα επρεπε να μας βαλει απο τωρα σε μαυρες σκεψεις. Μηπως δεν τις γνωριζετε? Αν οχι, τοτε φροντιστε να τις πληροφορηθειτε για να δειτε ποσο αναγκαιο ειναι να ειμαστε ενωμενοι και σαν μια γροθια. Και μια συμβουλη. Μην υπογραφετε τα κειμενα σας... Ανωνυμος. Δεν τιμα τους Ελληνες το....Ανωνυμος. Ενας δικος σας φιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ, τις δηλώσεις του Γιωργάκη ο "Στόχος" τις έχει κάνει ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ απο τις 15 Ιανουαρίου! Και μάλιστα με αφορμή το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο έκανε παρέμβαση ο Κυριάκος Βελόπουλος και τις χρησιμοποίησε και ο Καρατζαφέρης! Βλέπεις ότι εμείς οι Ελληνόψυχοι μαθαίνουμε τα πάντα πριν απο όλους τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.