Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

... ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ... Σε κατάσταση συναγερμού και πολεμικής επικφυλακής έχει μπεί εδώ και λίγη ώρα η Ελληνική Αστ...

...
ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
...
Σε κατάσταση συναγερμού και πολεμικής επικφυλακής έχει μπεί εδώ και λίγη ώρα η Ελληνική Αστυνομία, συνέπεια της δολοφονικής ενέδρας με τον έναν νεκρό (ανεπιβεβαίωτα επισήμα) και έναν τραυματία της ομάδας "Δέλτα". Οι πληροφορίες για αναστολές αδειών και ανακλήσεις είναι επιβεβαιωμένες, ενώ αναμένονται και κινητοποιήσεις σε κάθε επίπεδο από αστυνομικούς και πολίτες.

ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ σε κατάσταση επιφυλακής και συναγερμού τίθονται από αυτή τη στιγμή και όλες οι δυνάμεις τους Πατριωτικού χώρου.

"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για χάρη του πολυπολιτισμικού μοντέλου που επιλέξαμε το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού, ανεχόμαστε προβατική συμπεριφορά εγκληματικών ομάδων, και τα σώματα ασφαλείας σε πληρη αποδομηση και αβουλα είναι ερμαια της εγκληματικης πολίτικης των ραγιάδων πολίτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για χάρη του πολυπολιτισμικού μοντέλου που επιλέξαμε το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού, ανεχόμαστε προβατική συμπεριφορά εγκληματικών ομάδων, και τα σώματα ασφαλείας σε πληρη αποδομηση και αβουλα είναι ερμαια της εγκληματικης πολίτικης των ραγιάδων πολίτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.