Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΣΠΟΣΠΑΣΜΑ

Η ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙ...

Η ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
...


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ; ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΕΚΕΙ...

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

18 σχόλια

  1. κατι τετοια κυκλοφορουσαν και στην κερκυρα προ ετων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ SKY EXPRESS
    ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΡΗΤΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε αυτος ουτε κανενας αλλος Λαζοπουλος ,Αλαβανος ,Τσιπρας ,πρυτανης παν/μιου που εχουνε πει τα αισχη δε τους κανανε τιποτα .Αυτους που καψανε τη σημαια τους αφησανε ελευθερους και το φανταρο παρακαλω ,οπως και ενα σωρο συληφθεντες στα επεισοδια.Ουτε το στρατο βγαλανε στους δρομους.
    Βρε μπας και εχουμε δημοκρατια και δε το εχουμε καταλαβει ? Μηπως ο καθενας λεει οτι θελει στη δημοκρατια και οποιος εχει μυαλο αποφασιζει ?
    Λεω μηπως.
    Εκτος κι αν θελετε χουντα και να κουναμε ολοι δουλικα την ουρα μας στον δικτατορα γλειφοντας τον αλλιως θα μας στελνουν στη Μακρονησο.
    Συγνωμμη παιδια αλλα ο Ελληνας ειναι περυφανος αδουλωτος και ελευθερος και δε σηκωνει και πολλα πολλα σε διαφορα μπασταρδια που του καθονται στο σβερκο.
    Γι αυτο αλλωστε δημιουργησε τη δημοκρατια .Παρακολουθω καιρο αυτο το σιτε και νομιζω εισαστε λαθος .Παιζει μεγαλη προβοκατσια και απο τις δυο πλευρες .Οι ακραιοι και των δυο μας οδηγουν στη καταρα του εθνους μας τον εμφυλιο .Θελει μεγαλη προσοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΑΤΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ, ΤΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΜΕΓΚΑ" ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 74. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ SKY EXPRESS
    ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ....


    @ΑΝΩΝΥΜΟΣ 12:09. Εισαι πολυ μαλακας. Εισαι πολυ ψευτης . Αλοιμονο αν επισημες εταιρειες ελεγαν αυτα. Και συ που το ακουσες σαν Ελληναρας γιατι δεν το καταγγελεις επισημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ΑΝΩΝΥΜΟΣ 12:09. Εισαι πολυ μαλακας. Εισαι πολυ ψευτης . Αλοιμονο αν επισημες εταιρειες ελεγαν αυτα. Και συ που το ακουσες σαν Ελληναρας γιατι δεν το καταγγελεις επισημα;
    ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΡΟΘΕ Ε ΓΡΟΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΕ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΦΡΑΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ.ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΝ. ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mi masate re!

    Enas probato-lagnos kai katsiko-sprwxtis einai o Kaka-ounakis!

    Siga min ekfrazei otidipote Kritiko o alitaras!!!
    Apo

    Mixalio ton Kritiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EINAI ALH8EIA LOIPON.PAME OLOTAXOS GIA DIALYSH.OTAN O KAPSALHS TA EGRAFE AYTA POU SYMBAINOUN SHMERA,PRIN 15 XRONIA,KAPOIOI AOMATOI KAI PRASINOFROUROI GENITSAROI XLEYAZAN TON STOXO SAN KOLOFYLLADA.TO IDIO KAI ATOMO STON OIKOGENEIAKO MOY KYKLO.OLA PSEMMATA HTAN TOTE KATA THN GNOMH TOUS,KAI H ELLADA KRATOS ME KALOUS GEITONES.8A 8ELA NA DO TORA TA PROSOPA AYTONON OLON.H ELLADA BALETE APO PANTOU,O STRATOS OMOS EINAI EDO KAI 8A KANEI TO KA8HKON TOU KAI META PALI KAPIOI 8A THN KANOUN GIA "ADERFIKES XORES",MONO POU AYTHN THN FORA 8A PANE LIGO PIO MAKRYA,STHN KOYBA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ...ΔΙΚΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ (ΑΝ ΥΠΟΤΕΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ;
    Η ΚΡΗΤΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΟΦΕΛΕΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕς ΠΕΡΙΟΧΕς ΠΧ Η ΘΡΑΚΗ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΟΕΝ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ τι εκανες...δεν πηρες κεφαλια να σε κανουμε θεο.
    τωρα μαγκες τα κεφαλια μεσα εκτος αν βρεθει κανενας και μας ταρακουνησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα με τον Κακαουνάκη κάθεστε και ασχολείστε; Αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 23/12/08 6:21 μμ

    Όποιος τα γράφει αυτά, δείχνει πως δεν έχει ιδέα για το τι γίνεται στην Κρήτη. Όντως, το νησί είναι εγκαταλελειμμένο, ενώ πληρώνει τους περισσότερους φόρους από οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι απλός: Οι Κρήτες δεν ξέρουν να ελίσσονται πολιτικά, όπως π.χ. οι Πελοποννήσιοι και δη οι Πατρινοί και είναι "δεδομένοι". Παλιό είναι αυτό και γνωστό για τους σχέσιν με την Κρήτη έχοντες. Ο Ε. Βενιζέλος υπήρξε ο πολιτικός που έκανε τα λιγότερα έργα στην Κρήτη, διότι ήξερε ότι την είχε στο χέρι. Το ίδιο και το ΠαΣοΚ.
    Από την άλλη πλευρά, η λεγομένη "δεξιά" (Λαϊκοί, ΕΡΕ, ΝΔ) δεν δίνουν δεκάρα, διότι είναι της άποψης ότι ούτως ει άλλως δεν θα ψηφισθούν.
    Πριν δύο χρόνια, για να μιλάμε με στοιχεία, από το Γ' ΚΠΣ η Κρήτη πήρε € 300 εκατ. αντί € 750 εκατ. που της αναλογούσαν. Κάλεσαν οι τοπικές εφημερίδες τους βουλευτές του νησιού να παραιτηθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Δεν βαριέσαι, ποιος χάνει το βουλευτιλίκι έτσι εύκολα!
    Τότε έγινε και πάλι έντονη η "διάθεση" για απόσχιση και διάφορες φήμες κυκλοφόρησαν ανά το πανελλήνιο. Κανείς, βέβαια, σοβαρός άνθρωπος δεν δίνει σημασία, όμως, καλό θα ήταν και οι κυβερνήσεις να μην παρατραβούν το σχοινί, διότι ρίχνουν νερό στον μύλο υπόπτων κύκλων. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.