Tελευταια Νεα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007

“ΣΚΛΑΒΟΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΑΧΙΡ ΜΙΤΣΙ!

Όποιος κρατάει τον Ταχίρ Μίτσι να τον αφήσει να φύγει... Τώρα λέμε!


«Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται. Η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να ασχοληθεί άμεσα με το ζήτημα της πολύμηνης καθυστέρησης που παρατηρείται στη χορήγηση των αδειών παραμονής. Θα πρέπει να καταργήσει το παράβολο των ανήλικων παιδιών που αποτελεί καθαρή εκμετάλλευση, να μην θέτει ως πρώτη δέσμευση τα ένσημα για την έκδοση άδειας παραμονής (πολλές φορές για ένα και δύο ένσημα χάνουμε το δικαίωμα και δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα να αγοράζουμε ένσημα), να παραχωρήσει τη δυνατότητα, εφ’ όσον υφίστανται όλα τα δικαιολογητικά, της ελεύθερης μετακίνησης από την Ελλάδα προς την πατρίδα του κάθε μετανάστη και το αντίθετο και σε ότι αφορά την αγορά πρώτης κατοικίας να θεσπίσει σειρά ευνοϊκών μέτρων. Τέλος, να καταργήσει τη γραφειοκρατία στην αποστολή πιστοποιητικών γέννησης και άλλων προσωπικών εγγράφων που χορηγούνται από την πατρίδα μας. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα μας ωθεί στην παρανομία και την παράνομη εργασία. Είμαστε σκλάβοι σε ένα ευρωπαϊκό κράτος, εν έτει 2007». (ΕΦΗΜ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΠΟΛΙ-ΤΗΣ, ΦΥΛΛΟ 113, 13-19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007, ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΔΩΡΕΑΝ).

Όχι, δεν είναι το ημερολόγιο ενός τρελού, ούτε και θέλω να πιστεύω ότι ο Ταχίρ Μίτσι χρησιμοποιεί τα γνωστά προϊόντα παραγωγής και εμπορίας της χώρας του και βρίσκεται σε «ευθυμία», λέγοντας ασυναρτησίες. Πέραν του αντιαισθητικού της φωτογραφίας η δήλωση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, γιατί προέρχεται από τον πρόεδρο “συνδέσμου αλβανών μεταναστών”.

Ο Μίτσι λοιπόν, αφού ζητάει να καταργηθούν όλες οι προϋποθέσεις για την χορήγηση αδειών παραμονής, ζητάει να τους δώσουμε και σπίτια τζάμπα για να μείνουν οι αλβανοί. Στο εν κατακλείδι της δήλωσης – κατακλείδι Μίτσι και όχι αντικλείδι, ο νους σας στη κλεψιά- ο Μίτσι κοιτάει την αλήθεια κατάματα με τα γουρλωτά του μάτια και δηλώνει ευθαρσώς, «ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ...». Και αιτιολογεί λέγοντας ότι ευθύνεται το κράτος που δεν τους χορηγεί χωρίς δικαιολογητικά τις άδειες παραμονής.

Ο εκλεγμένος άρχοντας, ο ηγέτης των αλβανών μεταναστών, μετά το αρχικό του παραλήρημα, ομολογεί κυνικά.

Αφού πρώτα αναρωτηθώ αν έχουν κάνει τίποτα νόμιμα εδώ που βρίσκονται, να πω στον Μίτσι ότι εάν υπήρχε συντεταγμένη πολιτεία και ένας σοβαρός υπουργός εσωτερικών και όχι ο Πάκης, ο ίδιος και οι όμοιοι του δεν θα τολμούσαν να παραδεχθούν δημόσια ότι βρίσκονται στη χώρα μας παράνομα και ο-τι παρανομούν, γιατί θα πέρναγαν την υπόλοιπη ζωή τους στη ψειρού...

“Είμαστε σκλάβοι”, λέει ο Μίτσι. Είναι σκλάβοι σε ε-μάς, τους Έλληνες, που τους δίνουμε δουλειές και αυτοί μας ξεπληρώνουν με εγκλήματα, βιασμούς, ναρκωτικά και πρόσφατα και με εμπρησμούς. Μιλώντας για σκλαβιά, να θυμίσουμε στον Μίτσι ότι εμείς οι Έλληνες την έχουμε βιώσει στο πετσί μας και ξέρουμε. 400 χρόνια τουρκικής κατοχής με τους αλβανούς συμμάχους των Οθωμανών να αλωνίζουν στη χώρα μας. Στη γερμανική κατοχή, μετά το έπος του 1940, με τους γερμανούς που πέρασαν ελεύθερα από τους συμμάχους τους αλβανούς.

Αλήθεια Μίτσι, έχετε σταθεί ποτέ σύμμαχος της γείτονας Ελλάδος; Γιατί ιστορικά αποδεικνύεται ότι συνεπικουρείτε όλες τις συμφορές της Ελλάδος – άντε τώρα να του εξηγήσεις του Μίτσι το «συνεπικουρείτε», θα νομίζει ότι είναι καμιά τυρόπιτα κουρού... Είναι αυτό που λέει ο λαός μας, «φωνάζει ο κλέφτης», και κυριολεκτώ στο κλέφτης.

Αφού λοιπόν ο Μίτσι και οι δικοί του δυστυχούν εδώ στην Ελλάδα, γιατί δεν φεύγουν να μας αδειάσουν τη γωνιά; Γιατί δεν κάνουν πραγματικότητα το όνειρο των Ελλήνων, να καθαρίσει η χώρα μας; Ξέρετε γιατί;

Γιατί εδώ τους βολεύει. Γιατί ξεγεννάνε τα παιδιά τους τζάμπα στα νοσοκομεία μας. Γιατί εδώ θα βρουν φάρμακα για τη φυματίωση που έχει το 40% από αυτούς. Γιατί εδώ βρίσκουν ένα λαό ήρεμο, έως κοιμισμένο, και τον εκμεταλλεύονται.

Γιατί εδώ όλες οι κυβερνήσεις τους υποστηρίζουν σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Γιατί από εδώ ξεκινάει το όραμα τους για τη δική τους “μεγάλη αλβανία” με τα Ελληνικά εδάφη που διεκδικούν (τσαμουριά).

Γιατί στη χώρα στήριγμα της ορθοδοξίας βρίσκονται αυτοί οι άπιστοι εκτελώντας τα σχέδια της νέας τάξης που επιβάλλει τη διάλυση της θρησκείας μας. Γιατί εδώ έχει δάση και αρχαία για να κάψουν, χωρίς δισταγμό....

Όλα καλά Μίτσι προς το παρόν. Ο κοιμώμενος λαός ψήφισε και εξέλεξε τον Πάκη που δεν έχει πρόβλημα που βιάζετε, σκοτώνετε, κλέβετε.

Μην εφησυχάζεσαι μόνο, Μίτσι... Γιατί υπάρχουμε και εμείς που ξέρουμε και ανησυχούμε, που αντιστεκόμαστε και που διεκδικούμε, που έχουμε Ιερή κληρονομιά, που πιστεύουμε στην Ελληνορθοδοξία, εμείς οι Ελληνόψυχοι.

Μη ρωτήσεις κανέναν τι σημαίνει Ελληνόψυχος, θα σου το εξηγήσουμε όπως πρέπει, στην απελευθερωμένη Β. Ήπειρό μας, μαζί με τους αδούλωτους συμπατριώτες μου, μετά το «συνωστισμό» σας στα σύνορα.

Γιατί Μίτσι, αν δεν το έχεις καταλάβει....ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

« Προηγουμενη
Επομενη »