Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φουντώνουν σενάρια ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ της Νέας Δημοκρατίας... Ο Φαήλος Κρανιδιώτης πάει σήμερα στο Υπ. Εθνικής Αμύνης να συναντήσει τον Καμμένο...

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης επισκέπτεται σήμερα το ΥΠΕΘΑ, όπου και θα έχει συνάντηση και ενημέρωση από τον ΥΕΘΑ Πάνο ...


Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης επισκέπτεται σήμερα το ΥΠΕΘΑ, όπου και θα έχει συνάντηση και ενημέρωση από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και τη στρατιωτική ηγεσία.




militaire.gr_ Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ.Κρανιδιώτης μετά από τη συνάντηση που θα ΄χει με τον Καμμένο θα κάνει δήλωση με την οποία θα επισημαίνει την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας έναντι της τουρκικής απειλής.




Η κίνηση αυτή έχει σημασία ,γιατί είναι γνωστό ότι οι σχέσεις Καμμένου-Κρανιδιώτη είναι κάτι παραπάνω από κακές! Οι κόντρες τους δεν έχουν μείνει μόνο σε φραστικές πολιτικές αντιπαραθέσεις. Έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες και σε προσωπικό επίπεδο και έχουν και δικαστικές διαμάχες. Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κάνει αυτή τη κίνηση, διαβλέποντας βεβαίως ότι θα έχει και πολιτικό κέρδος.

Η κοινή γνώμη επιζητεί ομοψυχία και μέχρι στιγμής καταλαβαίνει ότι οι δηλώσεις που γίνονται είναι μόνο για λόγους εντυπώσεων και αποδεικνύονται υποκριτικές.

Βέβαια η συνάντηση Καμμένου-Κρανιδιώτη στο ΥΠΕΘΑ είναι προφανές ότι θα φουντώσει για τα καλά τη συζήτηση για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα στα δεξιά της ΝΔ. Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος είχε μιλήσει γι’ αυτό το σχέδιο σε συνέντυεξή του στο Militaire.gr. Σ΄ αυτό το νέο πολιτικό σχήμα κεντρική θέση και ρόλο έχουν οι Καμμένος-Κρανιδιώτης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.