Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Για τη μεγάλη Τουρκία αν χρειαστεί, θα πάρουμε και ζωές» - Νέο παραλήρημα Ερντογάν... ονειρεύεται ανάσταση μετά το Αφρίν - ΒΙΝΤΕΟ

«Τη μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές», είπε σε ένα νέο πα...


«Τη μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές», είπε σε ένα νέο παραλήρημά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.





«Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση. Δεν θα λυπηθούμε κανέναν», πρόσθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος, όπως μετέδωσε ο SKAI, από την Κωνσταντινούπολη.





«Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον τουρκικό στρατό και την Τουρκία ότι κάνει κατάληψη στη Συρία», ήταν η απάντηση του σουλτάνου στις επικρίσεις της Μέρκελ και του Μακρόν για τις επιχειρήσεις της Άγκυρας στο Αφρίν.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυσε ότι «όσοι ενοχλούνται από την επιχείρηση της Τουρκίας και την είσοδο μας στο κέντρο του Αφρίν, δεν αντιδρούν σε όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας. Επικρίνουν μόνο την Τουρκία».





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.