Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επαναφορα της ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ... ΤΩΡΑ!!! ΦΡΙΚΗ στο Περιστέρι: Συνελήφθη και ο δεύτερος ΑΛΒΑΝΟΣ που βίαζε 46χρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας της!

Ένας 25χρονος από την Αλβανία και ένας ακόμη ομοεθνής του κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 46χρονης γυναίκας, περίπου ένα χρόνο πριν, μπρο...


Ένας 25χρονος από την Αλβανία και ένας ακόμη ομοεθνής του κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 46χρονης γυναίκας, περίπου ένα χρόνο πριν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας της στο Περιστέρι.





Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και την κόρη της 46 ετών. Για 12 ολόκληρες ώρες οι δύο ληστές κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν διαδοχικά την κόρη.





Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνέλαβαν τον νεαρό δράστη, ενώ ο συνεργός του είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις τους στην Τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις. Μπήκαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν τα χρήματα που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα ο οποίος οδηγείτε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.