Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πήρε ο αέρας» το Λασίθι: «Ξηλώθηκαν» θερμοκήπια και τούμπαραν αποθήκες!

Τεράστιες καταστροφές προκάλεσαν στον οικισμό Κουτσουρά Λασιθίου οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από χθες τη νύχτα Τα Μποφόρ «απογείω...

«Πήρε ο αέρας» το Λασίθι: «Ξηλώθηκαν» θερμοκήπια και τούμπαραν αποθήκες!

Τεράστιες καταστροφές προκάλεσαν στον οικισμό Κουτσουρά Λασιθίου οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν από χθες τη νύχτα




Τα Μποφόρ «απογείωσαν» θερμοκήπια, ηλιακούς θερμοσίφωνες, φωτοβολταϊκά, πέργκολες, και ένα τουλάχιστον στύλο της ΔΕΗ, ενώ η πόρτα του Δημοτικού Σχολείου «ξηλώθηκε» και βρέθηκε μέσα στο δρόμο.

Οι ζημιές που έχουν μέχρι στιγμής καταγραφεί αφορούν την περιοχή του Κουτσουρά από τον αστυνομικό σταθμό μέχρι και την έξοδο προς το Μακρύ Γιαλό, ενώ ογκόλιθοι έχουν βρεθεί στο δρόμο κοντά στο Ορεινό.

Μάλιστα, βίντεο τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή του Περιστερά όπου τα μποφόρ το μεσημέρι της Παρασκευής έφεραν τούμπες μια λυόμενη αποθήκη γεμάτη με χρήσιμο εξοπλισμό.

Ότι υπήρχε μέσα, όπως και το ίδιο το λυόμενο, αχρηστεύτηκε, και μαζί του έκανε ζημιές στην περίφραξη διπλανού οικοπέδου όπου τελικά σταμάτησε.

Ο αντιδήμαρχος Μακρύ Γιαλού κ. Βρυγιωνάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι έκανε λόγο για 4-5 θερμοκήπια που σχεδόν εξαφανίστηκαν και άλλα που έχουν υποστεί ζημιές, ενώ μια πέργκολα που ξηλώθηκε βρέθηκε πάνω σε δύο αυτοκίνητα.



http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.