Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΥΦΤΑΚΙΩΝ ΡΗΜΑΖΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ...

Εξ απαλών ονύχων είχαν εντρυφήσει στο «κυνήγι» του χαλκού τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία άφησαν χωρίς επικοινωνίες μια αρκετά μεγάλη ...

Αίγιο: Πιτσιρίκια ρήμαζαν τα τηλεφωνικά καλώδια για να βγάλουν χαλκό





Εξ απαλών ονύχων είχαν εντρυφήσει στο «κυνήγι» του χαλκού τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία άφησαν χωρίς επικοινωνίες μια αρκετά μεγάλη περιοχή της Αιγιαλείας «ξηλώνοντας» τηλεφωνικά καλώδια μήκους 60 μέτρων στην περιοχή της Ροδοδάφνης για να πάρουν το πολύτιμο μέταλλο!




Όταν ενημερώθηκαν για την λεηλασία του υλικού τηλεπικοινωνιών, που η αξία του έφτανε τα 5.850 ευρώ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κινητοποιήθηκαν άμεσα και ξεκίνησαν αναζητήσεις για να εντοπίσουν τους δράστες. Οι τρεις πιτσιρικάδες εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα κοντά στην κοίτη του ποταμού Μεγανίτη, όπου έκαιγαν τα καλώδια για να βγάλουν τον χαλκό!

Στη θέα των αστυνομικών, ο μεγαλύτερος το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να εξαφανιστεί. Όμως, τα στοιχεία του 17χρονου ταυτοποιήθηκαν μετά την σύλληψη των δυο συνεργών του ηλικίας 14 και 15 χρόνων και αναζητείται. Οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ σε βάρος των γονέων και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.