Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ... ΑΠΗΓΑΓΕ ΜΙΑ 97ΧΡΟΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ...!!!

Η 97χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου εξαφανίστηκε από τον οίκο ευγηρίας όπου διαμένει και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα σε ένα στρώμα στο σπ...






Η 97χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου εξαφανίστηκε από τον οίκο ευγηρίας όπου διαμένει και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα σε ένα στρώμα στο σπίτι της απαγωγέα τηςΜια 97χρονη ένοικος οίκου ευγηρίας στην Αυστραλία απήχθη από μια 51χρονη ομογενή που νόμιζε ότι η ηλικιωμένη ήταν η... νεκρή μητέρα της, μεταδίδουν σήμερα τα διεθνή ΜΜΕ.




Η απίστευτη αυτή υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Μελβούρνη. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η 97χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου εξαφανίστηκε από τον οίκο ευγηρίας όπου διαμένει, στο προάστιο Κλαρίντα το απόγευμα του Σαββάτου. Η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε αργότερα την ίδια μέρα σε ένα άλλο προάστιο της Μελβούρνης και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Κατά την επιχείρηση διάσωσης της 97χρονης, η τοπική αστυνομία συνέλαβε μια 51χρονη γυναίκα, επίσης ελληνικής καταγωγής. Εις βάρος της Ειρήνης Μοσχονά, όπως ονομάζεται η συλληφθείσα, απαγγέλθηκαν ήδη κατηγορίες για την απαγωγή και την παράνομη φυλάκιση της ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με το Russia Today, μια φίλη της Μοσχονά ειδοποίησε την αστυνομία όταν αντίκρισε την απαχθείσα ξαπλωμένη σε ένα στρώμα στο σπίτι της 51χρονης. Κατά τη σημερινή της απολογία στον Εισαγγελέα, η γυναίκα - που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα - ισχυρίστηκε ότι απήγαγε την 97χρονη επειδή πίστευε ότι ήταν η μητέρα της, η οποία ωστόσο έφυγε από τη ζωή το 2013.

Η ίδια φέρεται να πιστεύει ότι «υπήρξε μια συνωμοσία από μια ομάδα ανθρώπων που παρουσίασαν την μητέρα της ως νεκρή για να πάρουν την περιουσία της».

Στο παρελθόν, η 51χρονη είχε υποβάλει αίτημα εκταφής της μητέρας της ώστε η σορός που ενταφιάστηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA, ενώ το τελευταίο διάστημα επισκεπτόταν συχνά οίκους ευγηρίας για να βρει τη γυναίκα που τη γέννησε, σίγουρη ότι... ζει και βασιλεύει.

Η δίκη της Μοσχονά έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.