Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ» ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Πραγματικά συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες της νέας αδιανόητης οικογενειακής τραγωδίας, λίγες μόλις μέρες μετά από εκείνη στους Αγ....








Πραγματικά συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες της νέας αδιανόητης οικογενειακής τραγωδίας, λίγες μόλις μέρες μετά από εκείνη στους Αγ. Αναργύρους, στη Σμίνθη Ξάνθη, όπου ένας 49χρονος πατέρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 18χρονη κόρη του, πριν δώσει τέλος στη ζωή του.





Το θρίλερ ξεκίνησε όταν το 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα, πιθανότατα από μαχαίρι.

«Η κοπέλα ήταν μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού νεκρή γεμάτη αίματα. Είδα ότι είχε κάποιες κακώσεις στο πρόσωπο και στον αυχένα. Αύριο θα γνωρίζω την αιτία θανάτου που θα γίνει και η νεκροψία», είπε στο «Πρώτο Θέμα» ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης.

«Οι γείτονες άκουσαν καυγάδες το πρωί και μετά είδαν τον πατέρα να κατευθύνεται προς τα βουνά . Μετά τον βρήκαν κρεμασμένο σε ένα δέντρο, 300 μέτρα μακριά από το σπίτι . Η αστυνομία με ενημέρωσε ότι ο πατέρας είχε αφήσει κι ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε: «Κουράστηκα...Σκότωσα την κόρη μου γιατί είχε σχέση και εμένα αυτό δεν μου άρεσε», προσθέτει ο ίδιος.








«Κρεμάστηκε» σε δέντρο μετά την αδιανόητη πράξη

Λίγη ώρα μετά την ανακάλυψη της σορού της άτυχης κοπέλας, βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα κοντινό δάσος ο πατέρας της!

Τα χέρια του ήταν ματωμένα και δίπλα του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι σκότωσε την κόρη του επειδή είχε σχέσεις με ένα νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που της είχε απαγορεύσει!

Ο πατέρας της φέρεται να την είδε στη μοτοσικλέτα με το νεαρό και εξοργισμένος προχώρησε στην αδιανόητη πράξη του. Ο παιδοκτόνος έσφαξε την κόρη του στο υπόγειο του σπιτιού τους.

Το άγριο έγκλημα και η αυτοκτονία του πατέρα τους, προκάλεσαν ισχυρό κλονισμό στις τέσσερις παντρεμένες αδελφές της 18χρονης, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα τους είχε πεθάνει πριν από χρόνια και ο 49χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που είχε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Δράμας και φέρεται να είχε πάρει άδεια για τις γιορτές, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.