Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΛΜΑΖ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ - ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΚΡΟΤΑΦΙΚΟΥ ΒΟΛΒΟΥ

Ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου (16.12.2017) - Η ασθένεια του 38χρονου Γιαβ...




Ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου (16.12.2017) - Η ασθένεια του 38χρονου Γιαβούζ Γιλμάζ επιδεινώθηκε - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κεντ στην Κωνσταντινούπολη
Μία ημέρα μετά τον θάνατο του Μεχμούτ Γιαβούζ Γιλμάζ, μια ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κεντ στην Κωνσταντινούπολη, αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του. Μια ασθένεια που είχε επιδεινωθεί και εκτιμάται ότι οδήγησε στην αυτοκτονία τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Μεσούτ Γιλμάζ.




Ο 38χρονος Γιαβούζ Γιλμάζ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη το πρωί του Σαββάτου (16.12.2017).
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού εντοπίστηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι στο σπίτι του στην περιοχή Beykoz.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία. Ωστόσο, άφησαν ανοιχτό και το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Να έστησαν, δηλαδή, οι δολοφόνοι του ένα «σκηνικό αυτοκτονίας» για να αποπροσανατολίσουν την αστυνομία.

Ο Μέχμετ Γιαβούζ Γιλμάζ ήταν μόνος του όλο το βράδυ μέσα στο σπίτι του. «Μπήκαμε με τη βοήθεια ενός κλειδαρά το πρωί και βρήκαμε ένα όπλο δίπλα του», δήλωσαν οι σωματοφύλακες του στη μαρτυρία τους.

Η αποκαλυπτική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κεντ

Ο 38χρονος ήταν μέλος της εκτελεστικής επιστροπής του Πανεπιστημίου Κεντ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, «ο Γιαβούζ Γιλμάζ έπασχε από επιληψία κροταφικού λοβού. Ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε, όταν υπήρξαν κάποιες επιπλοκές που οδηγούσαν στην παράλυση. Ήταν πολύ πιεσμένος, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτή την πίεση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας».

Ο «τραγικός» πατέρας

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, 70 ετών, του κεντροδεξιού Κόμματος Μητρότητας (ANAP) υπηρέτησε τρεις θητείες ως Πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, βρισκόταν με την σύζυγό του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η είδηση του θανάτου του γιου του έγινε γνωστή, όταν το ζεύγος ήταν στο αεροπλάνο. Αμέσως οι τουρκικές αρχές «έκοψαν» το ίντερνετ, ώστε να μην πληροφορηθούν το τραγικό γεγονός που έκανε τον γύρο των sites, αλλά και των social media.

Στις 8 το βράδυ του Σαββάτου οι Μεσούτ και Μπερνά Γιλμάζ προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, όπου τους περίμεναν στενοί τους φίλοι. Εκεί ενημερώθηκαν, την τραγική είδηση και αμέσως έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου βρισκόταν η σορός του γιου τους.