Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΑΣΣΑΡΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο «ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ» ΠΑΠΑ-ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ!..

Εμβάσματα σε προσωπικό λογαριασμό του διαβόητου κακοποιού, Κώστα Πάσσαρη, που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ αλλά και υπόθεση δωρο...






Εμβάσματα σε προσωπικό λογαριασμό του διαβόητου κακοποιού, Κώστα Πάσσαρη, που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ αλλά και υπόθεση δωροδοκίας του διευθυντήφυλακών από τον προσωπικό ιερέα του Πάσσαρη, ο οποίος και αποκαλείται «άγιος» των φυλακισμένων, ονόματι Γερβάσιος Ιωάννης Ραπτόπουλος έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις ρουμανικές αρχές.




Την ίδια ώρα άγνωστα video και ντοκουμέντα από την ζωή του Έλληνα κακοποιού στις φυλακές της «Γκέρλα» των οποίων η δημοσίευση επετράπη από την ρουμανική αστυνομία, αποκαλύπτει η «zougla.gr».

Ο Έλληνας δημοσιογράφος του zeustv, Νικόλαος Κουδούνης, μίλησε στη zougla.gr και περιέγραψε καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν πριν από τέσσερις μήνες αλλά για τα νέα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, με το ρεπορτάζ της Adriana Stoicescu, του καναλιού Β1 TV Ρουμανίας.

Ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης, ο άνθρωπος που χαρακτηρίστηκε ως «θεριό των Βαλκανίων» και που από το 2001 κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας « Γκέρλα» στη Ρουμανία, εμφανίζεται να μετανιώνει για το αμαρτωλό παρελθόν του και ως άλλο «απολωλός πρόβατο» να προσεύχεται γονατιστός μέσα στο στενό κελί του ζητώντας άφεση αμαρτιών και προσδοκώντας πως κάποια μέρα θα καταφέρει να φορέσει ράσα και να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον Κύριο και δημιουργό του.




Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Jurnalul National» του Βουκουρεστίου ο ιερωμένος στον οποίο οφείλεται η θεαματική μεταστροφή του κακοποιού, ο «άγιος» των φυλακισμένων αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ιωάννης Ραπτόπουλος.

Ο 80χρονος αρχιμανδρίτης, ιδρυτής της αδελφότητας «Οσία Ξένη – Διακονία Αποφυλακίσεως Απόρων Κρατουμένων και Φυγόποινων», ήρθε σε επαφή με τον Πάσσαρη το περασμένο Πάσχα όταν, ενώ βρισκόταν στη Ρουμανία, έμαθε πως ο 34χρονος κακοποιός ζητούσε απεγνωσμένα να τον συναντήσει.

Μετά την εξασφάλιση της απαραίτητης άδειας από το ρουμανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ο πατέρας Γερβάσιος συνάντησε τον Πάσσαρη παρουσία του διευθυντή των φυλακών, αλλά και ακόμη τεσσάρων πάνοπλων φρουρών που παρακολουθούσαν τη συνάντηση με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Ο δεύτερος άνθρωπος που εμπιστεύεται ο Κ. Πάσσαρης είναι ο εικονιζόμενος κρατούμενος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε τριάντα χρόνια κάθειρξη. 

Φωτό ντοκουμέντο μέσα από τη φυλακή

Oι συναντήσεις έγιναν πιο συχνές. Η τελευταία ήταν πριν από τέσσερις μήνες όταν ο πατήρ επεχείρησε να δωροδοκήσει τον διευθυντή των φυλακών με 1.000 ευρώ προκειμένου να διευκολύνει την διαμονή του κακοποιού στη φυλακή. Επί της ουσίας να του παρέχονται κάποιες… «ανέσεις» στις φυλακές. Η κίνηση έγινε αντιληπτή, ο διευθυντής απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, τα λεφτά παραδόθηκαν σε ορφανοτροφείο και πλέον ο Petru Dobra ανέλαβε καθήκοντα ως νέος διευθυντής.
Μάλιστα δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα εμβάσματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Πάσσαρη από στενά πρόσωπα, πολλών χιλιάδων ευρώ, μετά από συνεργασία των υπηρεσιών πληροφοριών της Ελλάδας και της Ρουμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ