Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ... ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ!

Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι που βρίσκονται στη Συρία ξεκίνησαν ειδική εκπαίδευση στους μαχητές των υπό κουρδική διοίκηση Συ...

Οι Αμερικανοί εκπαιδεύουν τους Κούρδους και τους συμμάχους τους στη φύλαξη των συνόρων της Συρίας





Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι που βρίσκονται στη Συρία ξεκίνησαν ειδική εκπαίδευση στους μαχητές των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) για να συστήσουν συνοριοφυλακές που θα φρουρούν τα συριακά σύνορα με την Τουρκία και το Ιράκ.




Σύμφωνα με τον Αμερικανό στρατηγό Τζόσεφ Βότελ, επικεφαλής της κεντρικής διοίκησης του αμερικανικού στρατού, οι Αμερικανοί σύμβουλοι και τα αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία επεκτείνουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Κούρδων, Αράβων και Ασσυρίων που συμμετέχουν στις SDF με ειδίκευση τη φύλαξη συνόρων.

Στόχος της εκπαίδευσης είναι οι μαχητές των SDF να έχουν την αποτελεσματική φύλαξη που δεν θα επιτρέψει σε συμμορίες των τζιχαντιστών να εισέρχονται στις απελευθερωμένες περιοχές. Τα σύνορα της Συρίας σε αυτή τη φάση είναι αρκετά «τρύπια».