Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 25ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΔΕΝΤΡΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μια 25χρονη Ελληνίδα σκοτώθηκε όταν ένα τεράστιο δέντρο έπεσε επάνω στο σκάφος στο οποίο είχε επιβιβαστεί μαζί με άλλους ε...





ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μια 25χρονη Ελληνίδα σκοτώθηκε όταν ένα τεράστιο δέντρο έπεσε επάνω στο σκάφος στο οποίο είχε επιβιβαστεί μαζί με άλλους επιβάτες για τον περίπλου στο φημισμένο πάρκο «Tortuguero» της Κόστα Ρίκα.




Το μοιραίο συνέβη το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, την ώρα που το σκάφος έβγαινε από την προβλήτα. Στο ίδιο σκάφος επέβαιναν άλλοι 16 επιβάτες μεταξύ των οποίων και μια άλλη Ελληνίδα, φίλη της 25χρονης.

Ο τεράστιος κορμός, όπως ανέφερε στο ηλεκτρονικό του μήνυμα προς τον «Εθνικό Κήρυκα» ο ξεναγός που συνόδευε την ομάδα, έπεσε επάνω στην άτυχη κοπέλα και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Επτά επιβαίνοντες υπέστησαν ελαφριά τραύματα, πέντε με βαρύτερα και ένας άλλος με σοβαρά τραύματα. Ο ξεναγός είπε ότι η 25χρονη ανασύρθηκε από τον βυθό του ποταμιού, αλλά ήταν πλέον αργά.

Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι μόλις επιστρέψει στο σπίτι του θα μας στείλει το όνομα του θύματος και της φίλης της και κάθε άλλο στοιχείο, καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό.

Το γεγονός προέβαλε η τοπική εφημερίδα «The Costa Rica Star» η οποία ανέφερε και το όνομα της 25χρονης ως Μαρία Σταυροπούλου, χωρίς ωστόσο να εισέλθει σε λεπτομέρειες για την καταγωγή της.

ekirikas