Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ...;;; ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ Η 19ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΚΟΚΑ

Οι κινεζικές ιστοσελίδες που πρώτες δημοσίευσαν την είδηση παρουσίασαν την Ειρήνη Μελισσαροπούλου σαν «μοντέλο». (Παραδείγματα: So...








Οι κινεζικές ιστοσελίδες που πρώτες δημοσίευσαν την είδηση παρουσίασαν την Ειρήνη Μελισσαροπούλου σαν «μοντέλο». (Παραδείγματα: South China Morning Post και hk.news) Όμως είναι άγνωστο πως ξεκίνησε αυτή η φήμη. Ίσως να το δήλωσε η ίδια πως είναι μοντέλο όταν έφτασε στο hong kong.





Μόλις η είδηση έγινε γνωστή, όλα τα ελληνικά δημοσιεύματα μιλούσαν για το 19χρονο μοντέλο, και αυτό είναι δικαιολογημένο γιατί στην Ελλάδα δεν γνωρίζαμε τίποτα περισσότερο από όσα ανέφεραν οι κινέζικές ενημερωτικές ιστοσελίδες.











Αλλά όταν έγιναν γνωστά τα στοιχεία της κοπέλας, έγινε γνωστό ότι η 19χρονη δεν είχε καμιά σχέση με το μόντελινγκ. Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου έφυγε από τη Λέσβο στις 31 Αυγούστου με προορισμό την Καλαμάτα όπου είχε πει πως θα σπουδάσει σε ένα ΙΕΚ. Μέχρι να φύγει από το νησί δούλευε σερβιτόρα και υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων, εργασίες που όπως καταλαβαίνεται δεν έχουν καμιά σχέση με το μόντελινγκ.

Οι επαγγελματικές της ασχολίες, μέχρι τη στιγμή της σύλληψης της, έχουν γίνει γνωστές από φίλους και ανθρώπους που την γνώριζαν καλά και όλοι αναφέρουν πως δεν είχε κάποια σχέση με το μόντελινγκ. Παρ’ όλα αυτά μέχρι και σήμερα, αρκετά μέσα ενημέρωσης την παρουσιάζουν σαν μοντέλο, κάτι που όπως καταλάβατε δεν είναι αλήθεια.