Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΦΑ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ... ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ο υπάλληλος σκηνοθέτησε ολόκληρη ιστορία προκειμένου να πείσει τους αστυνομικούς Έχουν μάθει πια το… κόλπο με τις «μαϊμού» ληστείες...





Ο υπάλληλος σκηνοθέτησε ολόκληρη ιστορία προκειμένου να πείσει τους αστυνομικούς

Έχουν μάθει πια το… κόλπο με τις «μαϊμού» ληστείες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων, οι οποίοι ήταν υποψιασμένοι όταν ένας 42χρονος υπάλληλος πρακτορείου στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης κατήγγειλε πως τον λήστεψαν!





Αυτή ήταν η τρίτη περίπτωση ληστείας μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα που δεν ήταν πραγματική, αλλά το υποτιθέμενο θύμα την σκηνοθέτησε για να δικαιολογήσει την απώλεια των εισπράξεων στον… τζόγο! Ο 42χρονος είχε δηλώσει το μεσημέρι της Παρασκευής ότι δύο άγνωστοι, που μπήκαν ως πελάτες στο πρακτορείο που εργάζεται, τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον ψέκασαν με ναρκωτικό σπρέι ρίχνοντάς τον αναίσθητο στο δάπεδο. Έπειτα, άρπαξαν 7.500 ευρώ από το ταμείο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο υπάλληλος προσπάθησε όσο μπορούσε να κάνει πιστευτή την καταγγελία του, καθώς έμεινε ξαπλωμένος ώσπου να εμφανιστεί ένας πελάτης που ειδοποίησε ασθενοφόρο! Στο Κέντρο Υγείας Πύλης όπου μεταφέρθηκε, προσποιήθηκε ότι είχε πάθει σοκ και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από το σπρέι! Έτσι, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων για να συνέλθει.
Εκεί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις και ομολόγησε ότι δήλωσε τη ληστεία επειδή είχε ξοδέψει τα χρήματα σε τυχερά παιχνίδια. Τελικά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που άσκησε δίωξη σε βάρος του για ψευδή καταμήνυση.