Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΚΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκτωτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κέρκυρας ,η υπόθεση ανθρωποκτονίας άνδρα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί ακέφα...




Εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκτωτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κέρκυρας ,η υπόθεση ανθρωποκτονίας άνδρα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί ακέφαλο τα ξημερώματα της 9ης Μαίου 2016 σε στάβλο ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, στη θέση «Ποταμιά» Γλυκής Παραμυθιάς.



Μετά απο λίγες μέρες η αστυνομία είχε προχωρήσει τότε στη σύλληψη 3 ατόμων ,ενώ οι Αρχές γνώριζαν την εμπλοκή και άλλων προσώπων που είχαν καταφέρει να βγουν εκτός Ελλάδας.
Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν 5 επιπλέον έτη φυλάκισης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού και παράνομη οπλοφορία ,καταδικάστηκαν δύο απο τους δράστες της δολοφονίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο ,ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος τον οποίο υπερασπίζονταν ο γνωστός Γιαννιώτης ποινικολόγος Δημήτρης Μπούκας, αθωώθηκε καθώς κρίθηκε πως δεν είχε καμία σχέση με την άγρια δολοφονία ,με τον χώρο και τον χρόνο τέλεσής της.
Οι άλλοι δύο δράστες καταζητούνται ενώ εις βάρος τους έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης .
Κατά την ακροαματική διαδικασία αποδείχθηκε πως το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα είχε τελεστεί εξαιτίας δοσοληψιών που είχε η ομάδα των Αλβανών απο εμπόριο ναρκωτικών ,με το θύμα να χρωστά στους δράστες 20.000 ευρώ απο ναρκωτικά που του είχαν προμηθεύσει και εκείνος τα είχε πουλήσει στην Ελλάδα.

epirus-tv-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.