Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ...;;; ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΥΠΡΙΑ ΚΑΛΟΝΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΑΥΡΟ «ΑΓΓΛΟ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΡΥΦΟ....

Για τη σχέση τους δεν γνώριζαν πολλοί, μιας και οι ίδιοι είχαν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτα...

Το κρατούσαν κρυφό! Κύπρια καλλονή αρραβωνιάστηκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή σύντροφό της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Για τη σχέση τους δεν γνώριζαν πολλοί, μιας και οι ίδιοι είχαν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτα τους. Το πάρτι όμως για τους αρραβώνες τους «πρόδωσε» το μυστικό τους.




Αυτός ένας ανερχόμενος «αστέρας» του ποδοσφαίρου και αυτή μια πολύ όμορφη νεαρή, ανερχόμενη επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό της Stoke Saido Berahino (διεθνή με την U-21 της Αγγλίας) και την Κύπρια καλλονή, με καταγωγή από τη Λάρνακα Στεφανία Χριστοφόρου.

Το ζευγάρι όπως γράφουν δημοσιεύματα στην Αγγλία είναι μαζί για αρκετούς μήνες, χωρίς να απασχολούν τα ΜΜΕ με την προσωπική τους ζωή, ωστόσο το πάρτι αρραβώνων τους την Κυριακή 22/10 φιλοξενήθηκε στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του νησιού και επισημοποίησε την σχέση τους.


Όπως αναφέρεται η Στεφανία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Birmingham αφού διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση με το Nuvo Bar στο οποίο είναι ιδιοκτήτρια να μαζεύει την «αφρόκρεμα» της Βρετανικής Showbiz.

Το ζευγάρι δείχνει ιδιαίτερα ερωτευμένο με τον 24χρονο μάλιστα να τραγούδησε στην αγαπημένη του ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει και ο γάμος.











tothemaonline.com