Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΧΕ ΒΑΡΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!» ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΔΟΕ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η 30ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΟ Β' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η 30ΧΡΟΝΗ ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Β' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ... ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ...






ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η 30ΧΡΟΝΗ ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Β' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ... ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ - Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ - ΒΙΝΤΕΟ

“Να πει το ΣΔΟΕ ποιες υποθέσεις χειριζόταν” είπε ο πατέρας της γυναίκας που δολοφονήθηκε - Καταγγέλλει πως επειδή εργαζόταν στο δικαστικό τμήμα του ΣΔΟΕ και κάποιοι τη στοχοποίησαν - Για πληρωμένο δολοφόνο που εκτελούσε εντολές έκανε λόγο ο πατέρας της 32χρονης




Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο. Ο δολοφόνος τη χτύπησε με μαχαίρι πισώπλατα και την άφησε να ξεψυχήσει. Συγκλονίζει ο πατέρας της που μιλά για πληρωμένο δολοφόνο καθώς, όπως λέει, το παιδί του εργαζόταν στο ΣΔΟΕ και χειριζόταν δύσκολες υποθέσεις.

“Να βγει και να πει το ΣΔΟΕ ποιες υποθέσεις χειριζόταν” είπε οργισμένος μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.


Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως έγινε το κακό, είπε ο άτυχος άνδρας. “Μέρα μεσημέρι να σκοτώσουν το κορίτσι;” αναρωτήθηκε και σημείωσε πως το έγκλημα έγινε απόγευμα, κοντά στις έξι “δίπλα σε βενζινάδικο και κοντά στη λεωφόρο Ηρακλείου”.






Ξέσπασε ο άτυχος άνδρας λέγοντας “ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω”.

Δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του ο πατέρας της 32χρονης λέγοντας πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία και όχι για έναν επαγγελματία δολοφόνο και πάλι η ευθύνη ανήκει στο κράτος καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες.

Όπως είπε ωστόσο, δεν γνωρίζει εάν η κόρη του, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και της εργασίας της στο ΣΔΟΕ δεχόταν κάποιες απειλές.

“Αν το γνώριζα δεν θα είχα χάσει το παιδί μου” είπε χαρακτηριστικά.