Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ 18+ !!! ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕ ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΑΙΡΟ ΚΟΠΤΗ ΙΕΡΕΑ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ... ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!

Δολοφονία κόπτη χριστιανού αιγύπτιου ιερέα του π. Simon Shehata, από εξτρεμιστή και τραυματισμός ενός δεύτερου ιερέα. Ο π. Si...







Δολοφονία κόπτη χριστιανού αιγύπτιου ιερέα του π. Simon Shehata, από εξτρεμιστή και τραυματισμός ενός δεύτερου ιερέα.



Ο π. Simon Shehata με καταγωγή από το χωριό Baba του κυβερνείου της Beni Suef κι ένας άλλος ιερέας του Καίρου δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από άνδρα με τη χαρακτηριστική μακριά γενειάδα των ισλαμιστών που κράδαινε μαχαίρι στην πόλη του Καίρου.


Μια πηγή από την εκκλησία των κοπτών αναφέρει ότι ο π. Simon Shehata δολοφονήθηκε ενώ ο άλλος ιερέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην πόλη όπου και νοσηλεύεται. coptstoday 12.10.17

Οι ερευνητές αποκάλυψαν ότι ο δολοφόνος εντόπισε το θύμα κατά την οδήγηση το εξανάγκασε να κατέβει από το αμάξι και του κατέφερε χτυπήματα και τράπηκε σε φυγή.Ο επιτιθέμενος συνελήφθηκε.









Πηγές ασφαλείας επιβεβαίωσαν στo μέσο Al-Bawaba ότι οι αρχές του Καίρου κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη που μαχαίρωσε τον ιερέα Samaan Shehata στην περιοχή al-Marg και να τον οδηγήσουν στο τμήμα για ανάκριση.



Οι πηγές πρόσθεσαν ότι ο κατηγορούμενος είναι ένας νεαρός άνδρας 20 ετών, ο οποίος θεωρείται »ψυχικά ανισόρροπος » τελεί υπό κράτηση και έχει ειδοποιηθεί και ο διευθυντής της ασφάλειας του Καΐρου.

Σύμφωνα με άλλα κοπτικά μέσα ο δράστης τον μαχαίρωσε αρχικά στην πλάτη κι έπειτα του κατέφερε κι άλλα χτυπήματα στο κεφάλι,το λαιμό και την κοιλιά.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα ακόμη σεχταριστικό έγκλημα…..όλα τα κοπτικά μέσα μιλούν για δολοφόνο εξτρεμιστή.

Ένας κόπτης ιερέας σκοτώθηκε την Πέμπτη επειδή μαχαιρώθηκε από έναν άνδρα στο βορειοανατολικό προάστιο El-Marg στο Κάιρο, ανέφερε το κρατικό μέσο Akhbar Al Youm.

Ο ιερέας, ο Samaan Shehta, βρισκόταν στο Κάιρο όταν ένας νέος άνεργος μπλόκαρε το δρόμο μπροστά από το όχημα του ιερέα και του ζήτησε να αποχωρήσει από αυτό. Στη συνέχεια, χτύπησε στο κεφάλι τον ιερέα με ένα χασαπομάχαιρο και έφυγε είπε ένας τοπικός δημοσιογράφος στο egyptindependent υπό την κάλυψη της ανωνυμίας.

« Πιστεύεται ότι είναι ένα έγκλημα μίσους που έχει εκτελεστεί από έναν εξτρεμιστή που συνδέεται με το IS ή τον Σαλαφισμό », εξήγησε.

Η αιγυπτιακή κοπτική εκκλησία δημοσίευσε μια δήλωση στην οποία ισχυρίζεται ότι ο θάνατος του ιερέα Samaan Shehta έλαβε χώρα κοντά στην El-salam ενώ ήταν μαζί με έναν άλλο ιερέα τον Benjamin Moftah, ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση.egyptindependent

Ο π.Samaan Shehta γεννήθηκε το Μάρτιο 1972 και χειροτονήθηκε το 1999.Ήταν ιερέας σε εκκλησία Αγ.Ιουλίου και αγ Γεωργίου.

dimpenews.com
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:





Δραματικές σκηνές.Ο δολοφόνος τον κηνυγάει με ματσέτα με μεγάλη λάμα και του καταφέρει τα πρώτα χτυπήματα από πίσω.Ο ιερέας τρέχει να μπει σε κάποιο κτίριο.Ο δολοφόνος τον προλαβαίνει……στη συνέχεια τον χτυπάει πολλές φορές.
Δολοφονία κόπτη χριστιανού αιγύπτιου ιερέα του π. Simon Shehata, από εξτρεμιστή και τραυματισμός ενός δεύτερου ιερέα.Ο π. Simon Shehata με καταγωγή από το χωριό Baba του κυβερνείου της Beni Suef κι ένας άλλος ιερέας του Καίρου δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από άνδρα με τη χαρακτηριστική μακριά γενειάδα των ισλαμιστών που κράδαινε μαχαίρι στην πόλη του Καίρου…….




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ