Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΥ, ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΜΑΤΑ Ο «ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ» ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ 18+

Πρωταγωνιστής σε ένα μεγαλειώδες όργιο που κατά το σενάριο λαμβάνει χώρα στο Βατικανό, εμφανίζεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που παίζε...






Πρωταγωνιστής σε ένα μεγαλειώδες όργιο που κατά το σενάριο λαμβάνει χώρα στο Βατικανό, εμφανίζεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που παίζει στην ιταλική σειρά Suburra: Blood on Rome και προβάλλεται απ’ το Netflix.




Η σειρά προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή και σε αυτήν ο Ελληνας ηθοποιός υποδύεται ένα ανώτατο υπάλληλο στην οικονομική διεύθυνση του Βατικανού.

Σε ένα απ’ τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φαίνεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης να ζει στιγμές έντονου πάθους σε ένα ομαδικό όργιο, με πολλή σαμπάνια.



Μιλώντας στο news247 ο Ελληνας ηθοποιός τονίζει ότι η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από κάποιες εκτάσεις του Βατικανού στην Όστια, τις οποίες θέλει να αγοράσει η μαφία προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί κάτι τύπου Λας Βέγκας και ένα λιμάνι όπου θα μπορούν να διαχειρίζονται ελεύθερα τα εμπορεύματα κοκαΐνης κλπ. Η μαφία προσπαθεί να επηρεάσει και πολιτικούς και δημάρχους προκειμένου να καταφέρει να πάρει αυτές τις εκτάσεις ενώ υπάρχει και μια διαφορά μεταξύ οικογενειών μαφιόζων.

– Πώς προέκυψε η συνεργασία;

Είχα κάνει το 2010 μια ταινία στην Ιταλία (σ.σ. το «Appartamento ad’ Atene»), η οποία είχε πάει πολύ καλά, και εκεί γνώρισα κάποιους ανθρώπους. Μεταξύ αυτών και μια ατζέντισσα, η οποία με ανέλαβε και κατά καιρούς μου έχει προτείνει διάφορα πράγματα αλλά δεν μπορούσα να κάνω λόγω υποχρεώσεων στην Ελλάδα. Απλώς αυτή τη φορά μου έγινε η πρόταση αρκετά νωρίς και με ευνοϊκές συνθήκες και έτσι τα κατάφερα.

– Πώς συνδέεται η σειρά με την ομώνυμη ταινία;

Το σενάριο της σειράς βασίστηκε σε αυτό της ταινίας, που αναπτύχθηκε ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ προστέθηκαν και κάποιοι χαρακτήρες. Ο δικός μου ο χαρακτήρας για παράδειγμα δεν υπάρχει στην ταινία.

– Πώς θα περιγράφατε τον χαρακτήρα που υποδύεστε;

Απ’ τη μία είναι ένας χαρακτήρας θετικός με την έννοια ότι θέλει διαφάνεια στις συναλλαγές του Βατικανού, ανήκει στην ανανεωτική πτέρυγα και δεν θέλει να έχει σχέση με μαφίες, σκοτεινές υποθέσεις κτλ, αλλά απ’ την άλλη η προσωπική του ζωή είναι ευάλωτη γιατί συμμετέχει σε κάποια όργια κι αυτό το εκμεταλλεύεται η μαφία προκειμένου να τον εκβιάσει. Είναι ένας άνθρωπος διχασμένος ανάμεσα στο καλό και στο κακό, που μετά τα όργια πάει και αυτομαστιγώνεται, βασανίζεται και ζητάει συγχώρεση.






– Τι είναι αυτό που σας ιντρίγκαρε σε αυτό τον ρόλο;

Το ότι είναι εντελώς έξω από μένα. Όλοι οι ρόλοι που είναι μακριά από μένα με ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Θα ήταν πολύ βαρετό να παίζω κάτι που είναι κοντά σε μένα.

– Αυτή η σκηνή (σ.σ. με το όργιο) σας έφερε σε αμηχανία; Πώς ήταν;

Ναι, βέβαια. Πάντα αυτές οι σκηνές σε φέρνουν σε μια αμηχανία.

– Είχε πλάκα στα γυρίσματα;

Επαγγελματικά γίνεται η δουλειά, δεν έχει πλάκα.

– Πρώτες εντυπώσεις;

Πολύ θετικά αυτά που ακούγονται. Δεν έχω βέβαια και πολλή επαφή με την ιταλική πραγματικότητα. Ήταν πάντως μια καλογυρισμένη σειρά, με ακριβή παραγωγή.

– Πόσο καιρό κράτησαν τα γυρίσματα;


Ένα χρόνο σχεδόν. Ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο και τελειώσαμε τον Ιούνιο. Έχουν γίνει κυρίως στη Ρώμη και τριγύρω στα περίχωρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.