Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EUROBASKET: ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΙΣ 4.30

Μετά την ήττα από την Γαλλία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Σλοβενία χωρίς περιθώρια για νέα αποτυχία και κυρίως...




Μετά την ήττα από την Γαλλία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Σλοβενία χωρίς περιθώρια για νέα αποτυχία και κυρίως κακή εμφάνιση





Το απόγευμα του Σαββάτου αποφύγαμε το διασυρμό με τη Γαλλία (από το -24 φτάσαμε στο -5), αλλά δεν αποφύγαμε και την πρώτη μας ήττα στο Eurobasket 2017. Για το συγκεκριμένο ματς ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, αλλά το ζητούμενο είναι τι ακριβώς μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγες ώρες προκειμένου η ελληνική ομάδα να παρουσιάσει, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, επί 40 λεπτά το πρόσωπο που έδειξε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τη Γαλλία.

Το ότι έχει τις δυνατότητες να το κάνει είναι δεδομένο, το αν μπορεί να το κάνει πράξη, είναι ένα καλό ερώτημα στο οποίο την απάντηση θα την έχουμε κάποια στιγμή κοντά στις 18:00.





Απέναντι στον NBAer Γκόραν Ντράγκιτς, το νέο παιδί θαύμα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ Λούκα Ντόντσιτς και τον επίσης εκρηκτικό Αμερικανό Ράντολφ η Εθνική ξέρει ότι πρέπει να βελτιώσει τα πάντα για να μπορέσει να πάρει τη δεύτερη νίκη της.

Βασικά πρέπει να δείξει ότι θέλει περισσότερο τη νίκη και να παίξει επιτέλους με μυαλό και συγκέντρωση από το πρώτο τζάμπολ ως το τελευταίο σφύριγμα. Νέα κρούσματα τεχνικών ποινών και συμπεριφορών αλάνας προφανώς και δεν επιτρέπονται. Από κανέναν...

Σε καθαρά τεχνικό κομμάτι η Σλοβενία (ελέω Ντράγκιτς) μπορεί να μας χτυπήσει αλύπητα στο πικ εντ ρολ, αλλά κι εμείς μπορούμε να τον κουράσουμε αφού έχουμε (θεωρητικά πάντα) πολλούς παίκτες που μπορούν να τον μαρκάρουν, ενώ έχουμε περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις μέσα στο καλάθι. Από την άλλη οι Σλοβένοι είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη στη μάχη για το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα εν όψει των νοκ άουτ αγώνων.

Όσον αφορά τους διαιτητές ο Ισπανός Αντόνιο Κόντε και ο Βραζιλιάνος Κριστιάνο Μαράνιο που ήταν και στο χθεσινό ματς με τη Γαλλία θα είναι και σήμερα με την τριάδα να συμπληρώνεται από τον Λετονό Μάρτινς Κοζλόφσκις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής:
1η αγωνιστική
Σλοβενία - Πολωνία 90-81
Ισλανδία - Ελλάδα 61-90
Γαλλία - Φινλανδία 84-86 (κ.α 72-72)

2η αγωνιστική
Πολωνία - Ισλανδία 91-61
Ελλάδα - Γαλλία 87-95
Φινλανδία - Σλοβενία 78-81

Σλοβενία 4
Φινλανδία 3
Γαλλία 3
Ελλάδα 3
Πολωνία 3
Ισλανδία 2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.