Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ Ο ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΣ: «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ (ΛΑΜΠΑΤΕΡ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΕΦΕΛΗ...!!!

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΤΕΡ Ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑ...





Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΤΕΡ Ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΚ@ΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙΣ.... ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:




«Πάσχει το παιδί σου από κάποια αρρώστια? Δεν έχεις λεφτά να το θεραπεύσεις? Ας πρόσεχες αγαπούλα, τράβα να πεις το παραπονεμένο δραματάκι σου στον Υπουργό Υγείας ο οποίος τρώει τα φράγκα των ταμείων σε κόκες και πουτάνες. Αυτό μου έλειπε τώρα να τσοντάρω για τα γαμησιάτικα των καθαρμάτων που ψηφίζετε. Ψόφος σε όλους σας ανεξαιρέτως.»

KAI ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ:

«Χωρίς την ελάχιστη αναστολή ή ενοχή, καλύτερα να ψοφήσει το παιδί από καρκίνο παρά να ζήσει με τέτοια σκουπίδια για γονείς και σε τέτοιο βόθρο σαν τα κάτω Βλακάνια, εκεί όπου οι ηλίθιοι χειροκροτούν τους δήμιους τους και μετά εκλιπαρούν για κάνα φράγκο μπας και έχουν να πληρώσουν την κάσα στην κηδεία τους. Στο μουνί μου το προβληματάκι σας λέμε, είστε άξιοι της μοίρας σας».

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.