Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΟΣ! Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΛΗΣΕ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ

Του χρέωσε την μικρή προσέλευση κόσμου σε συγκέντρωση στο Φοίνιξ Χώρισαν τελείως οι δρόμοι του Ντόναλντ Τραμπ με τον ομογενή Τζορτ...






Του χρέωσε την μικρή προσέλευση κόσμου σε συγκέντρωση στο Φοίνιξ

Χώρισαν τελείως οι δρόμοι του Ντόναλντ Τραμπ με τον ομογενή Τζορτζ Τζιτζίκος έναν από τους παλαιότερους και στενότερούς του συνεργάτες.





Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο Τραμπ απέλυσε τον Τζιτζίκος από τη διοργάνωση των επίσημων εκδηλώσεων του χρεώνοντας του την μικρή προσέλευση κόσμου σε συγκέντρωση στο Φοίνιξ την περασμένη εβδομάδα.

Κατά πληροφορίες ο Τραμπ ήταν εξοργισμένος με το γεγονός ότι ήταν μικρότερη του αναμενομένου η προσέλευση και μάλιστα πηγές που επικαλείται το Bloomberg αναφέρουν ότι ήταν δυσαρεστημένος περιμένοντας να ανεβεί στο βήμα καθώς είδε τα πλάνα με την μισογεμάτη αίθουσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του έδωσε εντολή στον εξ απορρήτων του Κιθ Σίλερ να πει στον Τζιτζίκος ότι δεν θα διοργανώσει ποτέ ξανά συγκέντρωση για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Όπως παρατηρεί ο βρετανικός Independent ο θυμός του Τραμπ ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στην οποία επιτέθηκε στα ΜΜΕ, το Κογκρέσοκ αλλά και Ρεπουμπλικανούς Γερουσιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.