Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 31ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 36ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΛΔΑΒΟΥ ΣΤΑ Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ

Νέα επιτυχία για το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς εξιχνιάστηκε η ανθρω...





Νέα επιτυχία για το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 36χρονου Μολδαβού, ο οποίος υπέκυψε
στα τραύματα του έπειτα από επεισόδιο στις 19 Μαρτίου 2017, στα Κάτω Πατήσια.

Δράστης είναι 31χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος συνελήφθη την 17 Αύγουστου 2017 με ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του.





Το χρονικό

Βραδινές ώρες της 19 Μάρτιου 2017, σε πάρκο στα Κάτω Πατήσια, το θύμα και δύο ομοεθνείς του διαπληκτίστηκαν με το δράστη, γιατί τους ενόχλησε το τετράποδο που συνόδευε.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο δράστης προέτρεπε με εντολές το τετράποδο να τους επιτεθεί, με αποτέλεσμα ένας από τους υπηκόους Μολδαβίας να φύγει από το χώρο, καταδιωκόμενος από το δράστη. Ακολούθως και ενώ οι άλλοι δύο αναζητούσαν τον ομοεθνή τους, ο δράστης τους επιτέθηκε και τους προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, με σιδερένιο σωλήνα που ξήλωσε από πεζοδρόμιο.

Από τους παθόντες, ο 36χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου μετά από τριήμερη παραμονή
υπέκυψε την 22 Μάρτιου 2017, εξαιτίας των τραυμάτων που είχε δεχτεί στο κεφάλι.

Στην οικία του δράστη, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών και είχε εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν -53,83- γραμ. κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.