Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΙΣΧΥ 20 MEGAJOULES... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Το νέο ηλεκτρομαγνητικό όπλο του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού είναι έτοιμο να υποβληθεί σε περαιτέρω δοκιμές στον τομέα των ναυτικών ε...




Το νέο ηλεκτρομαγνητικό όπλο του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού είναι έτοιμο να υποβληθεί σε περαιτέρω δοκιμές στον τομέα των ναυτικών επιφανειακών στόχων στην αμερικανική πολιτεία της Βιρτζίνια.





“Ο αρχικός ρυθμός πυρών με την χρήση πολλαπλών πυροβολισμών έχει ήδη διεξαχθεί με επιτυχία σε χαμηλή ενέργεια “, σύμφωνα με δήλωση του Γραφείου Ναυτικών Ερευνών (ONR). “Η επόμενη ακολουθία δοκιμών απαιτεί την ασφαλή αύξηση της ενέργειας εκτόξευσης, των ρυθμών καύσης και του μεγέθους salvo.”

Η ισχύς που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο όπλο είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Το ONR δηλώνει ότι ένα mega joule είναι περίπου ισοδύναμο με ένα φορτηγό ενός τόνου που ταξιδεύει στα 260 χιλίομετρα ανά ώρα. Το αμερικανικό ναυτικό ελπίζει να δοκιμάσει το όπλο σε 20 megajoules μέσα στους επόμενους μήνες και στη συνέχεια με 32 megajoules το 2018.


“Τα Raligun και άλλα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα είναι το μέλλον της ναυτικής υπεροχής”, λέει ο Thomas Beutner, διευθυντής του Ναυτικού Πολεμικού Αεροπορικού Τμήματος και του Τμήματος Όπλων στο ONR.

Οι μηχανικοί προβλέπουν ότι κάθε βλήμα θα επιτύχει ταχύτητες 2.000 μέτρων ανά δευτερόλεπτο και ότι το όπλο θα δύναμη πυρός 10 γύρους ανά λεπτό, αναφέρουν οι ειδικοί του Scout Warrior. “Οι υπεύθυνοι σχεδιασμού του Ναυτικού στοχεύουν σε ικανότητα 100+ ναυτικών μιλίων”, αναφέρει η ONR στην ιστοσελίδα της.

Η υπηρεσία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Raligun(Πυκνωτικό ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο) για την υποστήριξη των επιφανειακών πυρών, εναντίων παράκτιων στόχων, την άμυνα του πολεμικού ναυτικού και τη γενική αποτροπή, σύμφωνα με την ONR.

thinknews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.