Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι της Δετέρας (03.07.2017), στην περιοχή Πανόραμα Μεγάρων, κοντά σ...




Σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι της Δετέρας (03.07.2017), στην περιοχή Πανόραμα Μεγάρων, κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο έχουν σπεύσει μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όπου κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην επεκταθούν οι φλόγες σε διάσπαρτες κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή.
Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη. Την κατάσταση δυσκολεύουν οι ισχυροί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ που πνέουν στο σημείο.





Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν λίγο μετά τις 16:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Μαγούλα του Καστριτσίου, στην Πάτρα.
Επί τόπου έχουν σπεύσει και δίνουν μάχη με τις φλόγες 8 οχήματα με 20 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να ελέγξουν γρήγορα τη φωτιά, πριν αυτή πάρει μεγάλες διαστάσεις, λόγω και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή...

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.