Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη Το ερώτημα που μπαίνει αυτόματα είναι ποιος θα δεχόταν να ικανοποιηθεί σεξουαλικά με μια άψυχη π...





Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη





Το ερώτημα που μπαίνει αυτόματα είναι ποιος θα δεχόταν να ικανοποιηθεί σεξουαλικά με μια άψυχη πλαστική κούκλα και όμως , στην Ευρώπη έχουν αρχίσει και πληθαίνουν τα πορνεία με πλαστικές κούκλες που κάνουν κυριολεκτικά χρυσές δουλειές.

Είναι απίστευτο και όμως συμβαίνει στην πραγματικότητα να αισθάνεται ικανοποίηση αγκαλιάζοντας φιλώντας και τέλος συνουσιαζόμενος ένα πλαστικό κατασκεύασμα που εξωτερικά έχει μια πλαστή γοητευτική εικόνα.

Για να καταλάβετε πόσα κερδίζουν αυτοί που προωθούν αυτό το νέο είδος διαστροφής αρκεί να ξέρετε ότι στην Βαρκελώνη της Ισπανίας σε ένα τέτοιο οίκο ανοχής η ώρα κοστίζει 127 ευρώ.

Η μόδα αυτή έχει ξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε σε κάθε σημαντικό πάρτι είναι απαραίτητη και η παρουσία αυτών των πλαστικών κούκλων. Μάλιστα έχουν ανοίξει καφετέριες και άλλα παρεμφερή κέντρα όπου σερβίρεται με πολλές αξιώσεις αυτό το είδος πλαστικής σεξουαλικής ικανοποίησης.

Η διαστροφή αυτή έχει πολύ μεγάλη πέραση στους παιδόφιλους με κόστος από 5000 μέχρι και 15 000 ευρώ αυτοί οι διεστραμμένοι παραγγέλλουν πλαστικά παιδιά για να ικανοποιήσουν την διεστραμμένη ανωμαλία τους.





Ένας δημοσιογράφος που θέλησε να κάνει μια έρευνα για αυτήν την υπόθεση επισκέφτηκε έναν μεγάλο οίκο ανοχής στην Βαρκελώνη για να μάθει γιατί έχει τόσο μεγάλη πέραση αυτό το είδος πλαστής σεξουαλικής ικανοποίησης. Η απάντηση ήτανε ότι αυτές οι πλαστικές κούκλες είναι κατασκευασμένες τόσο τέλεια για να δίνουν έξτρα ικανοποίηση να μπορεί να κάνει όποια ανωμαλία θέλει χωρίς καμιά αντίδραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NIKOSXEILADAKIS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.