Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ: ΣΕ ΠΥΡΙΝΟ ΚΛΟΙΟ ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΚΡΟΑΤΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μεγάλα μέτωπα σε Κροατία, Μαυροβούνιο, Ιταλία και Πορτογαλία Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στη Γηραιά Ήπειρο - Σε πέν...







Μεγάλα μέτωπα σε Κροατία, Μαυροβούνιο, Ιταλία και Πορτογαλία

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στη Γηραιά Ήπειρο - Σε πέντε χώρες μαίνονται τεράστιες πυρκαγιές, οι οποίες απειλούν κατοικημένες περιοχές και ανθρώπινες ζωές




Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται σε Κροατία, Γαλλία, Ιταλία, Μαυροβούνιο και Πορτογαλία, η οποία πλήττεται για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Γαλλία: Πυρκαγιά στα περίχωρα της Νίκαιας

Φωτιά ξέσπασε χθες σε δάσος, περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια της Νίκαιας, όπου υπάρχουν πολλές κατοικημένες περιοχές.

Δεκάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, καθώς οι φλόγες έφτασαν δίπλα σε σπίτια, ενώ έχουν κλείσει και αρκετοί δρόμοι.



Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν, ενώ η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, όμως, η κατάσταση είναι ακόμα δύσκολη.

Στο έλεος της φωτιάς η Ιταλία




Στο έλεος της φωτιάς βρίσκονται μεγάλες δασικές εκτάσεις και στην Ιταλία. Στην Τοσκάνη και την Λιγουρία οι πυρκαγιές τέθηκαν υπό έλεγχο ενώ στη Σαρδηνία και την Σικελία κάποια μέτωπα παραμένουν ανεξέλεγκτα.

Η θερμοκρασία έχει σκαρφαλώσει στους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ η κατάσταση είναι αποπνικτική στην περιοχή της Νάπολης εξαιτίας του πυκνού καπνού.

Κροατία: Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες - Κάηκαν σπίτια

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Κροατία για τρίτη συνεχόμενη ημέρα επιχειρώντας να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την πυρκαγιά που κατακαίει δασικές εκτάσεις κατά μήκος των ακτών της Αδριατικής κι έχει καταστρέψει ή προκαλέσει ζημιές σε πολλά κτήρια σε χωριά κοντά στην πόλη Σπλιτ.
Τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η φωτιά, έχει εξαπλωθεί σε μια περιοχή 20 χιλιομέτρων και απειλεί τα χωριά Σρίνγινε, Σίτνο Γκόρνγε και Σίτνο Ντόνγε.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.