Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;; ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ! ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΤΑΡΤΟΕΤΗ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΙΚΑΡΟ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ...!!!

  Μεταφέρουμε από το Stratiotikosgr.com: Σάλο έχει προκαλέσει καθηγητής στη σχολή Ικάρων, καθώς "έκοψε" 3 Ίκαρους Μαθητές στο...

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάνδαλο στη Σχολή Ικάρων με καθηγητή και 3 Ίκαρους Μαθητές!!!


Μεταφέρουμε από το Stratiotikosgr.com: Σάλο έχει προκαλέσει καθηγητής στη σχολή Ικάρων, καθώς "έκοψε" 3 Ίκαρους Μαθητές στο μάθημα της γυμναστικής.

"Θύμα" του καθηγητή είναι ΚΥΡΙΩΣ ένας 4ετής φοιτητής, ο οποίος δεν αποφοίτησε καθώς κόπηκε στο συγκεκριμένο μάθημα





Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω φοιτητής πέρασε 5ος στη σχολή Ικάρων (!!) και είχε βγει 2ος (!!) στην εκπαίδευση πτήσεων με αεροπλάνο - 1ος είναι ο αρχηγός της σχολής ΙΚΑΡΩΝ- γεγονός που αποδεικνύει την αξία του και δημιουργεί σοβαρές αμφιβολίες για την ορθότητα της επιλογής του καθηγητή να μην τον περάσει στο μάθημά του.

Εκτός απ΄τον 4ετή φοιτητή Ίκαρο, ο καθηγητής γυμναστικής έκοψε ακόμα άλλους (2) δύο φοιτητές, έναν 1ετή και έναν 2ετή.

Εύλογα αναρωτιέται κανείς, πώς μπορεί ένας καθηγητής - εκπαιδευτής μιας τόσο περιζήτητης και υψηλής ποιότητας σχολής, να στερεί με το "έτσι θέλω" την καριέρα σε φιλόδοξους ιπτάμενους για ένα καπρίτσιο.Δεδομένου κιόλας ότι το μάθημα της γυμναστικής δεν είναι ακαδημαικής βαρύτητας!





Κάποιοι από τους γονείς των φοιτητών, σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχουν ήδη απευθυνθεί στον διοικητή της σχολής και έχουν ζητήσει ακρόαση απ΄τον ίδιο τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το StratiotikosGR σημειώνει:

- Τι θέση παίρνει για το θέμα αυτό ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος; Θα δώσει εντολή να επανεξετασθεί ο 4ετης Ίκαρος το Σεπτέμβριο;

- Ο Α/ΓΕΑ θα διατάξει ΕΔΕ για το πως γίνεται μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό πλήρους απασχόλησης να εκτελεί δίωρο ωράριο ημερησίως αντί για 8ωρο;

- Θα δώσει εντολή να γίνεται αλκοτέστ σ' αυτούς που μπαίνουν και βγαίνουν από τη σχολή..;

ΥΣ: Όταν ένας φοιτητής αποτυγχάνει σε ένα μάθημα, δεδομένα έχει αποτύχει ΠΡΩΤΑ ο καθηγητής του...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.