Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ SU-22 ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ISIS ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να σεβαστούν την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και να αποφεύγουν τις μονομερείς ενέργειες στη χώρα, μ...







Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να σεβαστούν την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και να αποφεύγουν τις μονομερείς ενέργειες στη χώρα, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.




Ο Λαβρόφ έκανε τις δηλώσεις αυτές έπειτα από την κατάρριψη ενός αεροσκάφους της συριακής πολεμικής αεροπορίας από αμερικανικό μαχητικό, χθες Κυριακή, νότια της πολιορκημένης Ράκα στη βόρεια Συρία.

Η Ουάσιγκτον υποστηρίζει ότι το συριακό αεροσκάφος βομβάρδισε κοντά στις θέσεις των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ η Δαμασκός ισχυρίζεται ότι το αεροσκάφος της κατερρίφθη, ενώ πραγματοποιούσε αποστολή με στόχο τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Η αλήθεια είναι οπωσδήποτε δυσδιάκριτη, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το συριακό αεροπλάνο να βομβάρδισε τους Κούρδους.

Ο Λαβρόφ είπε ακόμη ότι ένας νέος γύρος ειρηνευτικών συνομιλιών για τη συριακή κρίση θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, την Αστάνα, στις 10 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.