Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΖΑΖ (Β/Δ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ) ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΑΝΤΟΝΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ισχυρές τουρκικές στρατιωτικές ενισχύσεις να μεταφέρονται ...







Φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ισχυρές τουρκικές στρατιωτικές ενισχύσεις να μεταφέρονται στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, στη βορειοδυτική Συρία, στη ζώνη που τελεί υπό τουρκική κατοχή δυτικά του Ευφράτη.





Όπως μεταδίδουν μιντιακοί ακτιβιστές αλλά φαίνονται και στις εικόνες, οι Τούρκοι μετέφεραν στην Τουρκία αυτοκινούμενα πυροβόλα T-155 Firtina και πολλά τεθωρακισμένα οχήματα ACV-15.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, τα τεθωρακισμένα και το πυροβολικό έχουν συγκεντρωθεί στην κατεχόμενη από τους Τούρκους παραμεθόρια συριακή πόλη Αζάζ.

Εκτιμάται ότι η συγκέντρωση αυτών των δυνάμεων γίνεται γιατί οι Τούρκοι ετοιμάζουν μεγάλη επίθεση στο κουρδικό καντόνι της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία και συγκεκριμένα πρώτος στόχος θα είναι η πόλη Τελ Ριφάτ.





Δείτε και τον πολεμικό χάρτη της περιοχής:



www.tribune.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.