Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΛΕΜΕ...!!! 15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ «ΚΑΤΑΡ»...!!!

Ποινή 15 ετών φυλάκισης για όποιον βάλει την φανέλα της Μπαρτσελόνα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε.). Καθώς η κρίση ανάμεσα στι...







Ποινή 15 ετών φυλάκισης για όποιον βάλει την φανέλα της Μπαρτσελόνα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε.). Καθώς η κρίση ανάμεσα στις χώρες του Κόλπου βαθαίνει, τα Η.Α.Ε. απαγόρευσαν το να φοράει κάποιος, να μεταφέρει και να φωτογραφίζεται μαζί με της φανέλα της ομάδας Μπαρτσελόνα που έχει ως χορηγό την αεροπορική εταιρία του Κατάρ.




Σύμφωνα με είδηση από τον τύπο της Ιταλίας και Αγγλίας, όποιος τα κάνει αυτά στα Η.Α.Ε., θα τιμωρείται με 15 έτη φυλάκισης ή με 135.000 ευρώ πρόστιμο. Ο ιταλικός τύπος γράφει πως με δικαιολογία της στήριξη στην τρομοκρατία, ενδεχομένως και άλλες χώρες του Κόλπου θα κόψουν τι σχέσεις τους με το Κατάρ.

ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ

Από την άλλη μεριά, ο βασικός σπόνσορας της Μπαρτσελόνα από την επόμενη χρονιά αλλάζει. Η συμφωνία για χορηγία με την Qatar Airways λήγει φέτος και η Μπαρτσελόνα υπέγραψε χορηγία ύψους 220 εκ. $. με την ιαπωνική εταιρία online αγορών Rakuten. Η διάρκεια της συμφωνίας θα είναι 4 έτη, θα αρχίσει από την χρονιά 2017-2018 και πλέον πάνω στην φανέλα της Μπαρτσελόνα θα υπάρχει το σήμα της Rakuten.

http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.