Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΒΡΑΖΕΙ...!!! ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 11ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΡΙΟΥ

Ξεχειλίζει το "ποτάμι" της οργής των κατοίκων του Μενιδίου για τον άδικο χαμό του 11χρόνου Μάριου με περίπου 1.500 πολίτες ...





Ξεχειλίζει το "ποτάμι" της οργής των κατοίκων του Μενιδίου για τον άδικο χαμό του 11χρόνου Μάριου με περίπου 1.500 πολίτες να συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στην λεωφόρο Δημοκρατίας καταγγέλλοντας την ανομία και την εγκληματικότητα στην οποία είναι αναγκασμένοι να ζουν.





Λίγες ώρες μετά το τελευταίο "αντίο" στον αδικοχαμένο μαθητή, οι κάτοικοι της περιοχής κλιμακωνουν τις κινητοποιήσεις τους και δηλώνουν πως θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν η πολιτεία δεν λάβει άμεσα μέτρα για την αστυνόμευση του Μενιδίου και την απομάκρυνση των καρτέλ των όπλων και των ναρκωτικών απο τις γειτονιές τους



Μαζί τους και εκατοντάδες μαθητές με πλακάτ στα χέρια οι οποίοι θρηνούν την απώλεια του συμμαθητή τους και ζητούν το αυτονόητο,να μπορούν να πηγαίνουν με ασφάλεια στο σχολείο τους.



Στη συγκέντρωση δίνει το παρών σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο των Αχαρνών ενώ ο δήμαρχος, κ.Γιάννης Κασσαβος, ανακοίνωσε πως ζήτησε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό προκειμένου να στείλει το μήνυμα ότι το Μενίδι δεν είναι πόλη δεύτερης κατηγορίας.



Το πρωί του Σαββάτου (10.06.2017) συνελήφθη 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε -με καραμπίνα όμως- το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν έχασε τη ζωή του, από αδέσποτη σφαίρα, ο 11χρονος μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Παράλληλα, έξω από το σπίτι του νεαρού Ρομ έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.