Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ... ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

Δεν είχαν τον… Θεό τους δυο άνδρες που προ δεκαημέρου διέρρηξαν τα παγκάρια των Ιερών Μονών Αγίας Ελεούσης και Παναγιάς Λεσινιώτισσα...






Δεν είχαν τον… Θεό τους δυο άνδρες που προ δεκαημέρου διέρρηξαν τα παγκάρια των Ιερών Μονών Αγίας Ελεούσης και Παναγιάς Λεσινιώτισσας. Η τιμωρία τους ήρθε με την εξιχνίαση των κλοπών και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.
Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 46χρονο και έναν 38χρονο οι οποίοι άρπαξαν από τα παγκάρια 700 περίπου ευρώ, στις 18-19 Μαΐου .
Μάλιστα ,σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επιτήδειοι άρπαξαν τα χρήματα με τη μέθοδο της …κλωστής και κόλλας. Στην άκρη μιας κλωστής δηλαδή έβαλαν κόλλα και με αυτό τον τρόπο έσυραν τα χαρτονομίσματα από τα παγκάρια.
Η μεθοδική έρευνα της Ασφάλειας Μεσολογγίου ωστόσο έφερε αποτέλεσμα, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες.




Nεώτερη ενημέρωση- Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, κλοπές σε δύο Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους πέντε μήνες.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών ηλικίας 46 και 38 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού τους τελευταίους πέντε μήνες είχαν αφαιρέσει από τις Ιερές Μονές Αγίας Ελεούσας και Παναγίας Λεσινιώτισσας, το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, τουλάχιστον.
Ως προς τη μεθοδολογία επισημαίνεται ότι, οι δράστες χρησιμοποιώντας ένα μικρό σχοινί και κόλλα αφαιρούσαν τα χρήματα από τα παγκάρια των Ιερών Μονών, χωρίς να τα παραβιάσουν.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.