Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ...

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, όπως και η κόρη του Αμερικανού Προέδρου, Ιβάνκα, τον συνοδεύουν στην επίσκεψή του στη Σαουδι...

Χωρίς μαντίλα Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ στη Σαουδική Αραβία (φωτο+βίντεο)






Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, όπως και η κόρη του Αμερικανού Προέδρου, Ιβάνκα, τον συνοδεύουν στην επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία και καμία τους δεν φόρεσε μαντίλα.




Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 20 Μαΐου στη Σαουδική Αραβία, πρώτο στάδιο του πρώτου του ταξιδιού στο εξωτερικό, όπου έγινε δεκτός με μεγάλη επισημότητα.

Ο βασιλιάς Σαλμάν καλωσόρισε τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ μόλις κατέβηκαν από το αεροπλάνο, με θερμή χειραψία.

Τον Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό μαύρο σύνολο που επέλεξε.

Συγκεκριμένα ένα μαύρο σύνολο -φαρδύ παντελόνι και μακρυμάνικο πουκάμισο- με μια φαρδιά χρυσή ζώνη, με την ίδια πάντως να μοιάζει αρκετά αμήχανη.





Τα μαλλιά της κυμάτιζαν στον αέρα και κάπου εδώ αξίζει να σταθεί κανείς, αφού η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν φόρεσε μαντίλα, παρά τους αυστηρούς νόμους που υπάρχουν στη Σαουδική Αραβία για τις γυναίκες.

Το ίδιο είχαν κάνει στο παρελθόν και η Άνγκελα Μέρκελ, η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, η Τερέζα Μέι, η Μισέλ Ομπάμα.

Η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα, και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, μετέχουν στην αντιπροσωπεία που συνοδεύει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Φυσικά, ούτε η κόρη του Αμερικανού προέδρου φόρεσε μαντίλα.

http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.