Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ SUPERCAR THΣ NISSAN, GT - R PURSUIT2 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ

Αυτό είναι το περιπολικό που τρέμουν όλοι οι κακοποιοί Μια ειδική αστυνομική έκδοση του supercar GT-R της Nissan είναι το πλέον τ...






Αυτό είναι το περιπολικό που τρέμουν όλοι οι κακοποιοί


Μια ειδική αστυνομική έκδοση του supercar GT-R της Nissan είναι το πλέον τρομακτικό μέσο καταδίωξης, που έχουν δει ποτέ οι παράνομοι της Αμερικής.





Το αστυνομικό τέρας των αμερικανικών δρόμων έχει το επίσημο όνομα Nissan GT-R Pursuit 2 ή Copzilla, αν προτιμάτε, καθώς η όψη του προκαλεί από μόνη της αποτροπή της εγκληματικότητας.

Το supercar της Nissan που έχει «υποφέρει» τα πάνδεινα στα χέρια των βελτιωτών και έχουν δημιουργηθεί εκδοχές του έως και 2.500 ίππων, ήρθε η ώρα να υποστεί και μια ακραία μεταμόρφωση από τον ίδιο το δημιουργό του.

Κάτω από το καπό δεν είναι πολλά αυτά που έχουν αλλάξει. Για την ακρίβεια μόνο οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις είναι διαφορετικές, με τον κινητήρα να συνεχίζει να αποδίδει 565 ίππους και 633 Nm ροπή, που αμφότερα φτάνουν μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη σε όλους τους τροχούς.

Ο Copzilla δεν είναι όμως μόνο ταχύτατος, είναι και ιδιαίτερα τρομακτικός, τουλάχιστον αν σκέφτεσαι τρόπους να ξεφύγεις από το νόμο. Σε αυτό συμβάλλουν οι Mad Max «μασίφ» τροχοί των 20 ιντσών, η τεράστια πίσω σταθερή αεροτομή από ανθρακόνημακαι το εμπρός push bar. Το μαύρο χρώμα εντείνει ακόμα περισσότερο την κακία του συνόλου, που υπόσχεται ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει αν βρεθεί στο κατόπι του.

Το όλο πακέτο της αστυνομικής μετάλλαξης δεν θα μπορούσε φυσικά να μην περιλαμβάνει τον απαραίτητο φάρο, μια εκκωφαντική σειρήνα και έναν πίνακα ανακοινώσεων στον εμπρός προφυλακτήρα, μαζί με πάμπολλα συνοδευτικά φώτα που κάνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο να μοιάζει με σβησμένο κερί.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η επιλογή του αριθμού 23 στην ονομασία της ειδικής αυτής έκδοσης του GT-R δεν είναι τυχαία. Στα ιαπωνικά ο αριθμός 2 διαβάζεται «νι» και ο αριθμός 3 «σαν».























gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.