Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΑΡΚΟ, ΑΙΟΛΟΥ, ΚΑΔΟΣ» ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΨΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ... - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ -

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Φωτεινός Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσιπεντάκη από την Αγία Βαρβάρα. Λίγο μετά τα...






Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Φωτεινός
Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσιπεντάκη από την Αγία Βαρβάρα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα σκυλιά του Χαμόγελου του Παιδιού και εθελοντές της οργάνωσης εντόπισαν στραγγαλισμένη την 6χρονη μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε κάδο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους.



Το σημείο αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 61χρονος πατέρας της συνταξιούχος αστυνομικός, που κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ομολόγησε προφορικά ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό της εξάχρονης. Παράλληλα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να είπε τρεις λέξεις που οδήγησαν τις έρευνες σε αυτή την κατεύθυνση. Συγκεκριμένα είπε: «Πάρκο, Αιόλου, κάδος».
Μιλώντας αποκλειστικά στα parapolitika.gr ο θείος της μικρής Αντώνης Αλιφραγκής τόνισε πως είναι σοκαρισμένος από την τροπή που πήρε η υπόθεση, ενώ πρόσθεσε πως η μητέρα του άτυχου παιδιού δεν ξέρει τίποτα. Μάλιστα ρωτούσε τους αστυνομικούς για να του δείξουν που βρίσκεται το άψυχο σώμα της 6χρονης.
Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο όπου εντοπίστηκε η σορός της 6χρονης







Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης τα σκυλιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» με τη συνδρομή εθελοντών, πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι του άτυχου παιδιού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.