ΣΤΟΧΟΣ
-
29 Απριλίου
-
0
Δημοτικός αστυνομικός γρονθοκόπησε συνάδελφό του γιατί του έκοψε κλήση
Έναν συνάδελφό του χτύπησε χθες υπάλληλος του Δήμου Ελασσόνας γιατί νωρίτερα, του βεβαίωσε κλήση για παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου του.
Η εξέλιξη δεν άρεσε όπως φαίνεται στον 46χρονο και - σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. - γρονθοκόπησε τον 55χρονο συνάδελφό του, τον απώθησε στο οδόστρωμα και τον εξύβρισε.
Όπως γράφει η Ελευθερία της Λάρισας, ο 55χρονος πήγε αρχικά στο Κ.Υ. Ελασσόνας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Ο 46χρονος, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο συνάδελφός του, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ο 46χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού νωρίτερα το Δικαστήριο όρισε ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης.
newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου