Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ... ΛΕΕΙ Η ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝ...

«Aν ήμουν στη θέση της θα έκανα έναν αγώνα πιο ανοιχτό, πιο επιθετικό κατά των υπευθύνων για την παρακμή της χώρας μας» δήλωσε ο 88...

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν επικρίνει την Μαρίν: Έπρεπε να κάνεις προεκλογικό αγώνα όπως ο Τραμπ






«Aν ήμουν στη θέση της θα έκανα έναν αγώνα πιο ανοιχτό, πιο επιθετικό κατά των υπευθύνων για την παρακμή της χώρας μας» δήλωσε ο 88χρονος πατέρας της υποψήφιας του Εθνικού Μετώπου για την προεδρία της Γαλλίας




Kριτική στην κόρη του Μαρίν Λεπέν, την επικεφαλής του ακροδεξίου Εθνικού Μετώπου η οποία προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, άσκησε με συνέντευξή του ο ακροδεξιός βετεράνος Ζαν Μαρί Λεπέν κατηγορώντας την ότι δεν ήταν τόσο επιθετική όσο θα έπρεπε.

Την κάλεσε, δε, να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επικράτησε στις αμερικανικές εκλογές.

«Πιστεύω ότι η καμπάνια της ήταν πολύ χαλαρή. Εγώ αν ήμουν στη θέση της θα έκανα έναν αγώνα όπως ο Τραμπ, πιο ανοιχτό, πιο επιθετικό κατά των υπευθύνων για την παρακμή της χώρας μας είτε είναι αριστεροί είτε δεξιοί» δήλωσε ο 88χρονος Λεπέν στο ραδιόφωνο του RTL.

Ζαν-Μαρί και Μαρίν βρίσκονται «στα μαχαίρια» από τη στιγμή που η υποψήφια του ακροδεξιού εθνικού μετώπου αποφάσισε να «καθαρίσει» το προφίλ του κόμματος από κάθε σχέση με ξενοφοβικές αναφορές.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι με τις 7,5 εκατομμύρια ψήφους που συγκέντρωσε η Μαρίν Λεπέν στις εκλογές της Κυριακής έσπασε το εκλογικό ρεκόρ του Εθνικού Μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.