Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η BERETTA 1301 TACTICAL: ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

Η καραμπίνα Beretta 1301 Tactical είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτοπροστασία στο σπίτι …. που έχει κάποιες πολύ ατυχείς ατέλειες...






Η καραμπίνα Beretta 1301 Tactical είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτοπροστασία στο σπίτι …. που έχει κάποιες πολύ ατυχείς ατέλειες. Λεπτομέρειες στο δεύτερο βίντεο όπως εξηγεί ο δημιουργός του ….
Αυτή είναι μια έκδοση για ανθρώπους της επιβολής του νόμου, για πολίτες με σκοπό την αυτοπροστασία στο σπίτι αλλά και αγώνες σκοποβολής. Το μήκος της κάννης είναι 47 εκατοστά και έχει χωρητικότητα 5+1 ή 7+1 φυσίγγια. Με το 1301Tactical η Beretta έχει μπει πλήρως στον κόσμο της επιβολής του νόμου, προσφέροντας στους ένστολους σε όλο τον κόσμο, ένα στολίδι εξαιρετικής ταχύτητας, ακρίβειας και ευρωστίας, και μια ιδανική καραμπίνα για να εκφράσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.
Το διαμέτρημα της νέας καραμπίνας Beretta 1301 Tactical είναι 12 Gauge και η θαλάμη 3 ίντσες. Διαθέτει υπερμεγέθη μοχλό οπλίσεως, ασφάλεια και μοχλό απελευθέρωσης κλείστρου, χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για γρήγορη χρήση στην υπηρεσία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.