Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΗΝΕΣ «CSI» ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΥΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ SCOTLAND YARD

Συνεχίζονται και σήμερα με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες του κλιμακίου από τη Βρετανία, που ερευνά την υπόθεση θανάτου του Στίβεν Κο...






Συνεχίζονται και σήμερα με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες του κλιμακίου από τη Βρετανία, που ερευνά την υπόθεση θανάτου του Στίβεν Κουκ, πριν από 12 χρόνια. Αστυνομικοί και ειδικοί της Scotland Yard, βρίσκονται στην Κρήτη, όπως έγραψε το ekriti.gr, και κάνουν "φύλλο και φτερό" όλη την περιοχή.





Συλλέγουν στοιχεία και ότι μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα, στο τι πραγματικά έγινε τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου του 2005, όταν ο νεαρός τουρίστας, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχασε το δρόμο για το ξενοδοχείο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οι ειδικοί της Scotland Yard, φορώντας ειδικές στολές και γυαλιά ερευνούν εξονυχιστικά το χώρο τόσο εξωτερικά, όσο και μέσα στο οίκημα όπου βρίσκεται το πηγάδι, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα οστά του άτυχου νεαρού.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί με κορδέλες και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν.







Πηγή: ekriti.gr

PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.