Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΕΖΑΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ...;;; ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΚΟΚΑΪΝΗ, ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΟΠΙΟΥΧΑ...!!

Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στην Ιστορία, ήταν χρήστης ναρκωτικών και απολύτως εξαρτημένος, ισχυρίζονται μελετητέ...

Ο Χίτλερ έπαιρνε τακτικά κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη και οπιούχα!






Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στην Ιστορία, ήταν χρήστης ναρκωτικών και απολύτως εξαρτημένος, ισχυρίζονται μελετητές που έγραψαν το βιβλίο «Ναρκωτικά στο Τρίτο Ράιχ».

Ο Χίτλερ δεν ήταν ικανός ούτε καν να παραστεί στα στρατιωτικά του συμβούλια, εάν δεν έπαιρνε τη δόση του από κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη ή οπιούχα, λέει το βιβλίο.




Σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές που περιγράφονται στο βιβλίο, ο συγγραφέας Νόρμαν Οχλερ, περιγράφει πως «οι φλέβες του Χίτλερ ήταν τόσο "σπασμένες"» κατά το τέλος του 1944, που ακόμα και ο προσωπικός του γιατρός «δεν μπορούσε σχεδόν να τις εντοπίσει». Κι όταν κατόρθωσε να τρυπήσει το δέρμα, «ακούστηκε ήχος σαν κάτι που έσπαγε».

Σε άλλη περίπτωση, που επίσης αναφέρεται στο βιβλίο, ο Χίτλερ είχε επισκεφθεί το σπίτι του στο Ομπερσάλτσμπεργκ, για διακοπές. Εκεί, λέει ο Οχλερ, καθόταν στο παγωμένο σπίτι κι έκανε ο ίδιος τους ήχους από τα αγαπημένα του όπλα. Μάλιστα, σημειώνει χαρακτηριστικά, αν το έκανε αυτό «φτιαγμένος» από ναρκωτικά, «είναι άγνωστο»!

Ο Χίτλερ πάντως δεν ήταν ο μόνος από το Τρίτο Ράιχ που έκανε ναρκωτικά. Σύμφωνα με το βιβλίο, πολλοί Γερμανοί έκαναν χρήση μεθαμφεταμίνης, μέσω του χαπιού Pervitin

Με αυτό το χάπι λέγεται πως ξεκίνησε και ο Χίτλερ, ο οποίος όμως, καθώς ο πόλεμος εξελισσόταν και τα πράγματα γίνονταν γι' αυτόν πιο αγχωτικά, χρειάστηκε κάτι πιο «βαρύ». Ο γιατρός του Φύρερ, λέει ο Οχλερ, ήταν διατεθειμένος να του κάνει ένεση με οτιδήποτε, αρκεί να τον έβλεπε ικανοποιημένο. Έτσι ο Χίτλερ έφτασε στο σημείο να κάνει καθημερινά ενέσεις κοκαΐνης και άλλων οπιούχων.

Μια από τις ιστορίες που αναφέρει ο Όχλερ, έχει πρωταγωνιστές τον Χίτλερ και την ερωμένη του Εύα Μπράουν, που τον ακολουθούσε και στην χρήση ναρκωτικών. Μετά από μια νύχτα πάθους υπό την επήρεια ναρκωτικών, ο Χίτλερ δεν άφησε τον γιατρό του να τον εξετάσει για να μην δει στο σώμα του τα σημάδια από το άγριο πάθος της Εύας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.