Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ DEIR EZZOR - ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Στη Deιr ezzor πολύ κρίσιμη η κατάσταση αναφέρει τώρα ανεξάρτητη έγκυρη δημοσιογραφική πηγή . Η Isis έφερε ενισχύσεις από άλλες περιο...








Στη Deιr ezzor πολύ κρίσιμη η κατάσταση αναφέρει τώρα ανεξάρτητη έγκυρη δημοσιογραφική πηγή . Η Isis έφερε ενισχύσεις από άλλες περιοχές και συνεχίζει την επίθεση προς το κέντρο της πόλης. . Σκοτώθηκαν πολλοί τρομοκράτες αλλά η επίθεση δεν σταμάτησε. Στον ΒΔ άξονα και νότια της ζώνης των αποθηκών και στον άξονα του panaroma στο βουνό Thurdah μέσα στην πόλη υπάρχει διείσδυση. Πηγές επί του εδάφους μιλούν για την πιο μεγάλη και πιο οργανωμένη επίθεση ενόπλων και συμμαχικών τους δυνάμεων από καθε μάχη με τους τρομοκράτες..




Άλλα μέσα με πηγές επί του μετώπου αναφέρουν

« Εκατοντάδες τρομοκράτες εξοπλισμένοι με βαρύ οπλισμό αποπειράθηκαν να προχωρήσουν προς το αεροδρόμιο της Deir ez-Zor », αναφέρει πηγή από το τεραίν.

«Οι δυνάμεις της προεδρικής φρουράς τα μέλη φυλών και δυνάμεις της Εθνικής Άμυνας αντιστέκονται στις επιθέσεις της Daech, στα περίχωρα του αεροδρομίου και στα υψώματα al-Tharada », και διευκρίνισε «κατά τις συγκρούσεις αυτό το βράδυ 2 ομάδες τρομοκρατών και οι εξοπλισμοί τους καταστράφηκαν ».

Πάνω από 70 τρομοκράτες σκοτώθηκαν.

Την ίδια στιγμή τα médias που σχετίζονται με την οργάνωση διατείνονταν ότι η βάση al-Tamine, πλησίον του αεροδρομίου καταλήφθηκε.

Η πηγή του Fars News στο μέτωπο του αεροδρομίου της Deir ez-Zor διεύψευσε την πληροφορία και μιλάει για ψυχολογικό πόλεμο μέσω ψευδών πληροφοριών.

Aναφέρει ότι μέχρι τώρα 2 επιθέσεις απεκρούστηκαν και ότι και η 3η θ’ απεκρουστεί χάρη στην αντίσταση των συριακών δυνάμεων.

Το Fars News προσθέτει ότι ήθελαν να πάρουν τα υψώματα του al-Tharada για να κυριαρχήσουν στο αεροδρόμιο Deir ez-Zor.

Αυτό το αεροδρόμιο είναι ο μόνος δρόμος ανεφοδιασμού των συριακών δυνάμεων και του πληθυσμού.press tv

Σύμφωνα με το φιλοαντιπολιτευόμενο ARAnews η πόλη Bagheliya και η συνοικία Tallat al-Brouk είναι υπό τον έλεγχο του ISIS , στη Deir ez-Zor.Την Κυριακή η ISIS κατέλαβε τη συνοικία Sakan al-Jahiziya επί της οδού Deir ez-Zor–Damascus.Η ISIS επιτέθηκε στην Sakan al-Jahiziya από 2 διευθύσνεις χρησιμοποιώντας ρουκέτες και παγιδευμένα οχήματα. Ο στρατός πάντα έχει τιςπερισσότερες συνοικίες στο δυτικό τμήμα της πόλης και τον έλεγχο του αεροδρομίου που έχει ενισχυθεί.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.