Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΗΣΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ DAVID IRVING: ΟΔΗΓΕΙ «ΡΟΛΛΣ-ΡΟΫΣ» ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!..

Στην ηλεκτρονική έκδοση του Independent υπάρχει συνέντευξη του Άγγλου ιστορικού David Irving, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εμπνέει μια ...







Στην ηλεκτρονική έκδοση του Independent υπάρχει συνέντευξη του Άγγλου ιστορικού David Irving, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εμπνέει μια «νέα γενιά αρνητών του Ολοκαυτώματος» μέσα από τα βίντεο με τις ομιλίες του στο YouTube.




Ο συγγραφέας, που χαρακτηρίστηκε «αντισημίτης και ρατσιστής» από Άγγλο δικαστή το 2000, ανέφερε ότι λαμβάνει εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα την ημέρα από νέους ανθρώπους που υποστηρίζουν τις απόψεις του - πολλοί από τους οποίους δηλώνουν υποστηρικτές του Donald Trump.

«Παίρνω μηνύματα από άτομα 14, 15 και 16 ετών από την Αμερική. Με βρίσκουν στο YouTube. Υπάρχουν 220 διαλέξεις μου στο YouTube, πιστεύω, και αυτοί οι νέοι άνθρωποι μου λένε πως ξενυχτάνε βλέποντάς τες.



Ο 78χρονος είπε στον Guardian: «Το ενδιαφέρον για την δουλειά μου έχει αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. Και είναι ως επί το πλείστον νέοι άνθρωποι αυτοί που ενδιαφέρονται.

«Έρχονται σε επαφή, επειδή θέλουν να μάθουν την αλήθεια για τον Χίτλερ και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κάνουν όλα τα είδη των ερωτήσεων. Παίρνω έως 300 και 400 ηλεκτρονικά μηνύματα την ημέρα. Και εγώ τους απαντώ σε όλα. Χτίζω μια σχέση μαζί τους».




Το άρθρο στη συνέχεια υποστηρίζει ότι ο Irving πιστεύει ότι λίγοι Εβραίοι σκοτώθηκαν από τους ναζί και ότι οι θάλαμοι αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν μια φάρσα.

Ο Irving έχει συλληφθεί σε μια σειρά από χώρες όπου η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί έγκλημα και έκανε ένα χρόνο σε φυλακή της Αυστρία για τις απόψεις του.

Ο ίδιος λέει ότι παρατηρεί ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το έργο του και ότι σιγά - σιγά «η αλήθεια για το Ολοκαύτωμα βγαίνει» και αυτό «χάρη στο Διαδίκτυο. Έτσι με βρίσκει η νέα γενιά. Υπάρχει μια γενική πεποίθηση μεταξύ των ανθρώπων εκεί έξω ότι τους έχουν παραπλανήσει».

Είπε ότι οι θαυμαστές του υποστηρίζουν κυρίως τον εκλεγέντα Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που νομίζει ότι θα είναι ένας καλός πρόεδρος και ότι «έχει την καρδιά του στη σωστή θέση». Επαίνεσε επίσης τον ηγέτη των Εργατικών Jeremy Corbyn, περιγράφοντάς τον ως «έναν πολύ καλό άνδρα» και παραδέχθηκε ότι τον εντυπωσίασε.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται ό, τι τους λένε οι κυβερνήσεις και οι εφημερίδες τους. Ψάχνουν γύρω για να βρουν κάποιον που παρέχει κάποια λύση σε αυτό. Και με βρίσκουν», είπε.

«Είμαι μέρος της λύσης. Δεν είναι μόνο ότι πουλώ τεράστιους αριθμούς βιβλίων σε όλο τον κόσμο. Μία από τις μεγάλες αλλαγές τα τελευταία δύο χρόνια είναι το ποσό που παίρνω σε δωρεές.

«Κάποτε ήταν μικρά ποσά, και εξακολουθούν να έρχονται, αλλά οι άνθρωποι τώρα μου δίνουν πολύ μεγάλα ποσά όντως - πενταψήφια ποσά. Τώρα οδηγώ μια Rolls-Royce. Ένα όμορφο αυτοκίνητο. Ανκαι τα χρήματα είναι εντελώς ασήμαντα για μένα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.